wojciiech Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Toro, co to za ładny zestaw do nimfy? Mam na myśli i kij i kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Toro, co to za ładny zestaw do nimfy? Mam na myśli i kij i kołowrotek. Pozyczony Greys streamflex 10' #4, Hardy ultralite 4000DD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 A na jakiej wodzie lowiles to już się nie chwalisz. To że bieżącej to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 A na jakiej wodzie lowiles to już się nie chwalisz. To że bieżącej to wiem. Zlowi sie wieksze to sie bedzie opisywac Taki ciurek w UK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 I filmik z naszej wyprawy do Nepalu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Paweł to zaczynasz z DH na Morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Paweł to zaczynasz z DH na Morrum Oj tam oj tam, po co odrazu DH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Paweł Ty i mucha? Oj chyba o czymś nie wiem To teraz pozostaje nam czekanie na jakąś muchłapkę made by @DelToro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Paweł Ty i mucha? Oj chyba o czymś nie wiem To teraz pozostaje nam czekanie na jakąś muchłapkę made by @DelToro Bedzie, na jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Elegancja i klasa. Gdybym się miał z kimś zamienić na kije to bezdyskusyjnie Twoje kijaszki cieszyłyby moje oko.Ta kompozycja z delfinem to naprawdę wysoki skill&taste level. Edytowane 11 Lipca 2017 przez randomrodmaker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Lososiowy travel9'2", 280cm, 15-25lb, 15-60g 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Jesli to nie tajemnica, to napisz proszę na jakim blanku powstał ten łososiowy travel? Wyglada kozacko! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Wyglada przekozacko! Jedyne co bym w nim zmienił to wstawił jakiś fajny insert w uchwyt (np z woovenu). Całość przepiękna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Skromnie i elegancko Paweł !!!! Przyzwyczaiłeś "nas" już trochę do takiego stylu a mimo to każda wykonana przez Ciebie wędka w tej koncepcji jest po prostu ładna!Apropos tego o czy pisaliśmy w wątku "dolnik-inspiracje" ten projekt to najlepszy komentarz do tych postów.... Warto wstawiać takie projekty mimo że 'wszystkie" ich elementy są "wszystkim" dobrze znane a jednak sztuka ich połączenia, proporcje zarówno ilościowe, długościowe, średnicowe, kształtowe czy jakie tam jeszcze nie wymyślić dają niczym nie zastąpiony obraz całości.Brawo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Jesli to nie tajemnica, to napisz proszę na jakim blanku powstał ten łososiowy travel? Wyglada kozacko! Dawca Daiwa Szkocja, wilderness XT z tego co pamietam. Chyba juz skonczyli ja produkowac. Wyglada przekozacko! Jedyne co bym w nim zmienił to wstawił jakiś fajny insert w uchwyt (np z woovenu). Całość przepiękna! Mozna i insert, ale mialo byc w miare po taniosci. Wedka i tak dostanie niezle po tylku w ciezkich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Skromnie i elegancko Paweł !!!! Przyzwyczaiłeś "nas" już trochę do takiego stylu a mimo to każda wykonana przez Ciebie wędka w tej koncepcji jest po prostu ładna!Apropos tego o czy pisaliśmy w wątku "dolnik-inspiracje" ten projekt to najlepszy komentarz do tych postów.... Warto wstawiać takie projekty mimo że 'wszystkie" ich elementy są "wszystkim" dobrze znane a jednak sztuka ich połączenia, proporcje zarówno ilościowe, długościowe, średnicowe, kształtowe czy jakie tam jeszcze nie wymyślić dają niczym nie zastąpiony obraz całości.Brawo Dzieki Arek za dobre slowo Musze jakas cepelie niedlugo zrobic, zeby ludziska zaskoczyc hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Skoro to z dawcy tzn. że napracowałeś sie trochę przy nim. Opisz co, czym i w jaki sposób o ile ci się chce. Wyglada idealnie, myślałem że to jakiś oryginal ale "Salmon Seeker" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Skoro to z dawcy tzn. że napracowałeś sie trochę przy nim.Opisz co, czym i w jaki sposób o ile ci się chce. Wyglada idealnie, myślałem że to jakiś oryginal ale "Salmon Seeker" Dwie strony wczesniej jest foto obratego do naga blanku, mozna sobie porownac Generalnie przerobka od zera, lacznie z lakierowaniem blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dwie strony wczesniej jest foto obratego do naga blanku, mozna sobie porownac Generalnie przerobka od zera, lacznie z lakierowaniem blanku.Goły to jest. To widać na fotce. Nic więcej nie napiszesz? Jak lakierowałeś? Czym (lakier, narzędzie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Goły to jest. To widać na fotce.Nic więcej nie napiszesz? Jak lakierowałeś? Czym (lakier, narzędzie)? Lakieruje teraz druga wedke, jak skoncze to cos moge nabazgrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M&M Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Super wyglada na fotkach, zobaczymy niebawem jak w realu sie spisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Super wyglada na fotkach, zobaczymy niebawem jak w realu sie spisze Opisz wrażenia. Ugięcie, praca pod ryba, możliwości rzutowe itd. Patyków o takiej mocy w travelu na rynku jak na lekarstwo. Mam nadzieję, ze to nie będzie miotła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opisz wrażenia. Ugięcie, praca pod ryba, możliwości rzutowe itd. Patyków o takiej mocy w travelu na rynku jak na lekarstwo. Mam nadzieję, ze to nie będzie miotła hahaha moze i opisac, ale to moja prywatna wedka Super wyglada na fotkach, zobaczymy niebawem jak w realu sie spisze Jeszcze pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Bardzo elegancka ta wedka. Widze ze dla siebie ja poskladales wiec z Daiwa BG bedzie smigac? Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi