universo Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Piękna muchówka... ciekawe kiedy ja się za pierwszą wezmę ... ciraz bardziej mnie korci.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 I taki dziwny mlynek sie przyplatal Trzeba bedzie chyba wedke pod cos takiego zrobic 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 I jeszcze linka bez koloru. Będziesz musiał koniecznie ją zmienić na nowszą, nie wyblakłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Linka juz dawno jest zakupiona I numer ciekawy wyskoczyl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Doświadczenie już masz to możesz kręcić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Taka zimowa okazyjna produkcja Jakie to główki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Jakie to główki? Wiekszosc Dragon i Mustad, 5-50g, 4/0 i 6/0. Kolnierze poobcinalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Dzięki za odpowiedź. Szukam główek bez kołnierza ao mniejszych gum i właśnie jego brak mnie zmylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Dzięki za odpowiedź. Szukam główek bez kołnierza ao mniejszych gum i właśnie jego brak mnie zmylił Tez szukalem, az wreszcie stwierdzilem ze sam sobie zrobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 A jak gumka ma się trzymać bez kołnierza? Dozbrojki? Czy na kleju, na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Tez szukalem, az wreszcie stwierdzilem ze sam sobie zrobie Szukajcie a znajdziecie...http://allegro.pl/mustad-glowki-jigowe-micro-nr1-2-5g-i6825161053.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 A jak gumka ma się trzymać bez kołnierza? Dozbrojki? Czy na kleju, na stałe? Smukle gumki sie dobrze trzymaja, lepiej niz na takich z kolnierzem. Ten kolnierz czesto niszczy takie gumy.To nie pierwsza partia jaka zrobilem, testuje je juz od zeszlego roku Czasami kleju uzywam, ale to bardziej dlatego ze ryby 'niszcza' gumy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Szukajcie a znajdziecie...http://allegro.pl/mustad-glowki-jigowe-micro-nr1-2-5g-i6825161053.html No tak... tylko zauwaz ze moje przerobione glowki to 4/0 i 6/0 a nie mikrusy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Trzeba trochę poszperać, w moim rodzinnym grajdołku są w różnych wielkościach, np 2/0 12 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 TFO TiCrX 7wt 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Zawsze miło mi oglądać Twoje prace Paweł.Czystość wykonania, umiejętność łączenia stylów i kolorów, również przez dobór komponentów powodują, że Twoje prace określiłbym,- szlachetnym stylem.Brawo!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dzieki Arek!Jeszcze mam kilka projektow do zrobienia. A pozniej pewnie sobie zrobie przerwe ze 3 miesiace, tzw kryzys tworczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Mega stylowa muchóweczka, jedna z ładniejszych jakie miałem przyjemność widzieć czy to ze zdjęć czy na żywo. Super projekt i estetyka, czym starsza tym będzie ładniejsza z wiekiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Paweł gdybym nie wiedział czy to kij to bym napisał że to najlepszy projekt jaki zrobiłeś a kilka już miałem przyjemność widzieć i używać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Paweł gdybym nie wiedział czy to kij to bym napisał że to najlepszy projekt jaki zrobiłeś a kilka już miałem przyjemność widzieć i używać Teraz mozesz lamac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Doskonały... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Rakieta. Na tym ostatnim szczytowym składzie dlaczego to wzmocnienie dłuższe niż inne?Wejściówki też jakoś dziwnie wysokie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Rakieta. Na tym ostatnim szczytowym składzie dlaczego to wzmocnienie dłuższe niż inne?Wejściówki też jakoś dziwnie wysokie. Wiedzialem ze zauwazysz Sprawa banalna, zauwazylem ryse na szczytowej, wiec tak na wszelki wymienilismy. A jak wiemy, hamarykanska dokladnosc mierzy sie w calach, wiec niedomalowali I jakos to niedomalowanie musialem przykryc Dwa, wedka bedzie uzywana tez na morzu, wiec takie przelotki doradzil moj expert muchowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Epicki jakbym taki miał to do gablotki i przez szybkę oglądać bo jedna ryska/plamka i bym się zapłakał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Epicki jakbym taki miał to do gablotki i przez szybkę oglądać bo jedna ryska/plamka i bym się zapłakał Lezec w szafie raczej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi