DelTor0 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Patagonia- pytania. Koniki grzeczne? Dlaczego na brzegach tyle tam suchych drzew? Naniesione przez morze (rzekę)? Choroby?Ptaszki śliczne, podobnie jak lisek. Pomnik ciekawy. Za (dla) kogo on? Koniki, dzikie mustangi. Ciezko im zdjecia zrobic, jak zobacza ludzi to uciekaja. Nam sie udalo w ostatni dzien, wyszly prosto na nas Arktyka, silne wiatry, wiec drzewa sie lamia.Monument 'Goleta Ancud' w Punta Arenas, upamietnia statek ktory mial umacniac chilijska wladze w Ciesninie Magellana. Mam tez zdjecia pomnika Magellana i jeszcze kilku innych Paweł weź sieknij artykuł / fotoreportaż na główną stronę a nie rozmieniaj się na drobne Chlilowo zasypany praca, ze nawet jeszcze wszystkich zdjec z Patagonii nie przejzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Fotografie "klasa" , jeśli znajdziesz chwilę napisz parę słów z wyprawy bo widać, że warto ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Fotografie "klasa" , jeśli znajdziesz chwilę napisz parę słów z wyprawy bo widać, że warto ! Tutaj troche napisalismy:http://jerkbait.pl/topic/108376-tierra-del-fuego-chile-2018/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Dzięki, jakoś mi umknęło. Świetna wyprawa, do tego te pstrągi , inny świat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 ???? najlepsze \m/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 najlepsze \m/ Fotogeniczne bestie, trzeba im przyznac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Fotogeniczne bestie, trzeba im przyznac Jak zamknę oczy i odplyne skutecznie to słyszę jak one między sobą gadają.I te piski małych. Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Troche drewienek od @Ark70 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Composite Development Sunrise MH10'0", 10-20lb, 10-35gDrewienka heban, torzite, flor, podciety SKSS.Za trzy tygodnie wedka rusza na Morrum 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Cudo ,Panie , cudo !!Przepiękna wędka - chylę czoła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Czysciutko, estetycznie,super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Korkowi do flor dużo brakuje. ????Reszta "miodek". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Pieknie jak zwykle kolego:-)!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Korkowi do flor dużo brakuje.Reszta "miodek". Arek, kupisz lepszy to chetnie odkupie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Korkowi do flor dużo brakuje. Reszta "miodek".Korka lepszego dawno nie widziałem, nie chcę sobie nawet przypominać co mi pewien rodbuilder w talonie i elitce założył...Kolego mega piękne kije - szacunek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Arek, kupisz lepszy to chetnie odkupie To i ja bym poprosił - 200 plastrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Prosiłem kiedyś Arka, bo na mój grymasił o foty tego special flor ale się nie doczekałem.Wędka Del Toro wypas, korek absolutny top. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Chlopaki. Ja nie mam special tylko pisze że widziałem kiedyś piękny "flor". Teraz to jest już lipa. Popatrzcie na Wojtka (Pstragman) rękojeści z korka. Różnice widać gołym okiem. Gdyby tak nie było nie pisałbym o tym. Pozdrówka dla wszystkich. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Kiedys udawalo mi sie lepszy kupowac to fakt. Tak zeknalem na szybko do Wojtka i jakos roznicy nie widze Chyba powinienem mniej ostre foty wstawiac, to by wszyscy byli zadowoleni hehehe 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 2 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Panie Paweł najwazniejsze jest to ze ja Jestem zadowolony!!!:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Panie Paweł najwazniejsze jest to ze ja Jestem zadowolony!!!:-) Grunt zeby byla fartowna Kamil Szczupaki na Morrum czekaja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 To jeszcze kilka fotek W drodze na patagonski Bornholm 'The Walking Dead' Chinook - King salmon Moj ostatni kropkowaniec wyjazdu Foto: Slowik 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Foty cudo. ????????????????Łowiliscie w oceanie, rzekach, jeziorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 W rzekach i jeziorach. Przy czym jedno z jezior to ma gdzies kolo 160km dlugosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Kurde...nie mogę szczęki z podłogi podnieść...Kapitalne foty, oddają klimat miejsca niesamowicie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi