coma Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zatyczka mnie zmyliła, myślałem że to jakieś nowe łączenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 No co jest . Nikt się nie przyczepi do jakości korka .Sorki Paweł ale nie mogłem się powstrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 No co jest . Nikt się nie przyczepi do jakości korka .Sorki Paweł ale nie mogłem się powstrzymać Bo nie napisał że korek floor????????Wędeczka zacna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Bo nie napisał że korek floorWędeczka zacna.I to pewnie nie przypadkowo nie opisał jakości korka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 hehehe akurat nie pomyslalem o tym korku Ebayowy flor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Zacny kijek, oj zacny . Paweł, czy wzrok mnie myli czy zaczep jest przesunięty " na bok" ? Edytowane 1 Stycznia 2019 przez ark70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zacny kijek, oj zacny . Paweł, czy wzrok mnie myli czy zaczep jest przesunięty " na bok" ? Dzieki, miales swoj wklad Tak, zaczep po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Bez opisu będzie? Zatyczka fajna. Robiłeś czy kupiona gotowa? Jaki to materiał? Alu? Nierdzewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Bez opisu będzie?Zatyczka fajna. Robiłeś czy kupiona gotowa? Jaki to materiał? Alu? Nierdzewna? Wedka opisana, cos tam widac na przedostatniej fotce. Zatyczki kupowane w CMW-angeln, chyba nierdzewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 CD Blue Rapid BLBR2120M3.0m, 6-17lb, 7-28g 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Woooow. Śliczota. Jedynie kolor omotki coś mi nie za bardzo gra z całością. To takie z mojej strony wydziwianie trochę. Korek przy gwincie pasowałoby czymś od niego odciąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Woooow. Śliczota.Jedynie kolor omotki coś mi nie za bardzo gra z całością. To takie z mojej strony wydziwianie trochę. Korek przy gwincie pasowałoby czymś od niego odciąć. Musisz zacząć robić sam kije, wtedy wszystko będzie zrobione na cacy … 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Robię od czasu do czasu ale swoje tak się nie podobają. Byka są coraz śliczniejsze a fotki ideał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Co to za nić na bule rapidzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Co to za nić na bule rapidzie Fishawk Variegated 09V Ocean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Powiedz mi gdzie ten blank kupiłeś ? U nas w pl nie dostepny chyba .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Powiedz mi gdzie ten blank kupiłeś ? U nas w pl nie dostepny chyba .... Jerkbait 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No przecież był wystawiony na jerku ten lub taki sam niedawno .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Pewnie że był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Pewnie i Sunreis był ale jakoś go nie dostrzegłem....Cóż ślepemu po oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Woooow. Śliczota.Jedynie kolor omotki coś mi nie za bardzo gra z całością. To takie z mojej strony wydziwianie trochę. Korek przy gwincie pasowałoby czymś od niego odciąć.Każdemu co innego Dla mnie kijek ideał ... gdyby nie ten uchwyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Pewnie że był W sumie pamiętam taką sytuację ,spozniłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Arek te sunrise-y też z mojej szafy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Arek te sunrise-y też z mojej szafy Troche wedek na blankach z tej twojej szafy juz zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Arek te sunrise-y też z mojej szafyNo to jakby Ci się gdzieś Tomek jeszcze jakiś zapętał od 9" do 9"6' i mocy 15lb to już wiesz gdzie jest chętny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi