Rheinangler Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Paweł,- nie będę się silił na oryginalność, a Sławek użył chyba najbardziej pasującego określenia.Nie po raz pierwszy pokazujesz odwagę żonglowania kolorami kontrastowymi i mnie się Twoje poczucie smaku bardzo podoba.Ta wędka ma w swoim wyglądzie jakąś taką grację Jeśli mnie wzrok nie myli to drewno użyte jako insert i zakończenie to drewno oliwne,- tak? Edytowane 25 Marca 2019 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Jeśli mnie wzrok nie myli to drewno użyte jako insert i zakończenie to drewno oliwne,- tak? Arek, tak oliwka. Od mojego dealera drewna @Ark70 Tak sie sklada ze wlasnie czytalem fragment 'Glowacica wedkarza doskonalego' twojego autorstwa, moze i ta wedka by sie sprawdzila przy takim lowieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Na pewno warto spróbować jej zarówno na trociach/łososiach jak i głowacicach, jak dla mnie ma wszystkie potrzebne atrybuty by głowacice łowiła Krótko, co do fragmentu ze wspomnianej książki, wciąż mam trochę niesmak, że napisałem ten rozdzialik...To powinien napisać ktoś bardziej doświadczony ode mnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Co nie zmienia faktu, ze lektura dobra Wedka napewno na loskach i trociach bedzie testowana, pewnie na Morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Arek, tak oliwka. Od mojego dealera drewna @Ark70 W tym momencie wrodzona skromność każe mi zaprotestować. Uważam się za prostego strugacza i piewcę piękna drewna wszelakiego. A wędka piękna jak zwykle Edytowane 26 Marca 2019 przez ark70 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Co nie zmienia faktu, ze lektura dobra Wedka napewno na loskach i trociach bedzie testowana, pewnie na Morrum I na Wey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 I na Wey Juz widze jak Kamila na ta Wye wyciagniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Sezon zamknięty wystartował w jukejowie, więc takie rybki z zimy 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Piękne zanderki u nas byłyby dawno zjedzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Piękne zanderki u nas byłyby dawno zjedzone Dzieki! W UK sandacze tez rozowo nie maja, sa zakwalifikowane jako 'obcy-inwazyjny' gatunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 A Ty Pawel nie masz juz czasu na robienie wedek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Pogoda w Walii nie rozpieszcza 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Talon VI Plus 100MXF23.05m, 8-20lb, 7-28g 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Jak zabezpieczasz tego butt cup z drewna? Stabilizowane czy coś innego na wierzch? Żywica do omotek/blanku? P.S. Ślicznie to gra kolorystycznie. No i jakość jak zwykle-TOP. Edytowane 5 Czerwca 2019 przez trout master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Co do drzewa, to najlepiej pytac @Ark70. Ale z tego co sie orientuje, to sa gatunki ktore nie trzeba stabilizowac, inne stabilizujesz, a jeszcze inne dla lepszego efektu stabilizujesz i lakierujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Niby Talon VI+ , ale jakiś taki " szlachetny"- piękna robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gończy Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 (edytowane) Osobiście wolę delfiny i minimalizm ale w przypadku Twoich wędek zawsze oglądam je z przyjemnością. Nie da się tym projektom odmówić wysublomowanej elegancji Edytowane 5 Czerwca 2019 przez gończy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomrodmaker Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Przyjemnie popatrzeć na oszczędne i eleganckie projekty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Trzeba przyznać, te jego projekty "wycyzelowane" :) . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Osobiście wolę delfiny i minimalizm ale w przypadku Twoich wędek zawsze oglądam je z przyjemnością. Nie da się tym projektom odmówić wysublomowanej elegancji Może użytkowo wolisz, bo jakoś nie dostrzegam osobliwego piękna w tych jakże do siebie podobnych konstrukcjach opartych o uchwyty delfin. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Plus w rodbuildingu jest taki, ze kazdy moze sobie wybrac taki uchwyt jaki mu pasuje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gończy Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Jak to mówią ---- jeden lubi ogórki , drugi strażnika rybackiego córki Tu rzeczywiście głowną rolę odgrywa użytkowość co nie przeszkadza mi wcale docenić dobre rekodzieło. Edytowane 13 Czerwca 2019 przez gończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Krotki wypadzik na walijska rzeczke. Pewnie z 15km po kamieniach, ktore najlatwiej porownac do lodowiska.Przynajmniej widoki wynagrodzily, a i nawet jakies rybki sie zameldowaly Sprzetowo: Caldia 2500 + Seeker SP703 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 (edytowane) Widoki normalnie jak u mnie na Nidd w Yorkshire Edytowane 14 Czerwca 2019 przez madmatt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Coś wspaniałego,szczerze zazdroszczę obcowania w takich klimatach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi