DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Madidi, w pogoni za boliwijskim złotem Pogoda nas trochę storpedowała i łowienie skończyło się po 3 dniach, ale cos tam udało się wyciągnąć. Zdjęć różnych zwierząt za to mam od multu, ale to wstawię w innych watkach. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Piękne ryby, przyroda, zdjęcia mega...[emoji108] Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Napiszę prostacko zajebioza!! Gdyby kolega szukał tragarza chętnie polecę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Napiszę prostacko zajebioza!! Gdyby kolega szukał tragarza chętnie polecę Jak jestes tanszy niz indianie to pomysle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Dzięki za te foty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zdjęcia absolutnie profi . Pięknie , egzotycznie , czuć upał i wilgoć w powietrzu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Dobrze ze nie czuc jak meszki napierdzielaly Teraz wiem co to znaczy zjedzony zywcem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Te kalesonki to miałeś jakieś specjalistyczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Te kalesonki to miałeś jakieś specjalistyczne ? Nie, jakies do biegania z decatlonu. Zawsze to mniej pogryzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Super tak się przenieść na chwile w inny świat Mega zdjęcia jak zwykle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Super tak się przenieść na chwile w inny świat Mega zdjęcia jak zwykle Powoli powoli wychodza coraz lepsze Inny swiat polecam, nawet nie chodzi ryby, ale cala otoczke 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Powoli powoli wychodza coraz lepsze Inny swiat polecam, nawet nie chodzi ryby, ale cala otoczke Człowiek już trochę świata pozwiedzał, ale jeszcze nigdy nie przyszło mi z wędką w dłoni mieć taki widoków. Wszystko przede mną Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jakich obiektywów używasz? Exif pusty bo już sprawdziłem:) Fotki i ryby super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jakich obiektywów używasz? Exif pusty bo już sprawdziłem:) Fotki i ryby super! Sigma 18-35 F1.8 & Sigma 100-400 F5-6.3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Piękna sceneria, odrobinkę zazdraszczam pozytywnie rzecz jasna. I głosuję na krokodylka jako profilowe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Piękna sceneria, odrobinkę zazdraszczam pozytywnie rzecz jasna. I głosuję na krokodylka jako profilowe Krokodyl robil wrazenie, szczegolnie na zywo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BraWo Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 ŁOMATKO!!!z takimi fotosami do NG możesz startować! ale pięknie uchwycone, kolory itd.... świetny urlop!Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Trzeba było mu poperka pod pysk rzucić może by uderzył z powierzchni jak bolas ???????? hol życia gwarantowany ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Trzeba było mu poperka pod pysk rzucić może by uderzył z powierzchni jak bolas hol życia gwarantowany Chlopaki juz holowali w Guyanie, wiem czym to pachnie, wiec wolalem nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 W czasie takiego holu chyba trzeba by krzyczeć noł kill, noł kill ... Super zdjęcia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 I głosuję na krokodylka jako profilowe Zgadzam się, krokodyl najlepszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Niesamowite zdjęcia, aż poczułem klimat wyprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 28 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Kapitalne zdjęcia . Po ostatnich dniach szaro - burej pogodowo rzeczywistości nasyciłem oczy i nie tylko, dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 CD ExtraSense ML 7’9” 6-12lb 5-19g 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Ło w mordę.. A cóż to za omotka[emoji44][emoji57]? Jest piękna jak zresztą cały kijek. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi