DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ile płacisz za jeden plasterek tego korka? To jakość "flor"? Ebayowy flor, a ile placilem to nie pamietam, stare zapasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Fajny blue electric 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Balans 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 W punkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) FA Kraag XF2.13m, 6-11lb, 3-19g Ja zawsze mówiłem, że niebieski pasuje do "prawdziwego mężczyzny".Ten egzemplarz to potwierdza. ( Dziewczyny, tylko bez urazy.) I pytanie "techniczne" :nitka transparentna, jaki nr ? Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez TOFIX99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 FA Kraag XF2.13m, 6-11lb, 3-19g Ja zawsze mówiłem, że niebieski pasuje do "prawdziwego mężczyzny".Ten egzemplarz to potwierdza. ( Dziewczyny, tylko bez urazy.) I pytanie "techniczne" :nitka transparentna, jaki nr ? Nitka metalic, ProWrap Metallic 9460 - Deep Blue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 No cóż. Klient nasz pan ale ja bym nie wybrał niebieskiego zdobienia. Poza tym kapitalna praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) No cóż. Klient nasz pan ale ja bym nie wybrał niebieskiego zdobienia. Poza tym kapitalna praca Eee tam, ja lubie niebieski kolor.Chyba ze 4 czy 5 patyków mam w niebieskim robione Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Kolor oczywiscie kwestia gustu Najbardziej nie bylem przekonany co do tej nici metalicznej po calosci, ale zgrala sie sie z pianka swietnie. Teraz tylko czekam na delfiny i jedziemy z okoniowkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 A resztke lakieru mozna wykorzystac tak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Delfinarium czas zaczac Jak zwykle swietny kontakt z Januszem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Jakos w glowie to lepiej wygladalo Teraz jestem nieprzekonany...Ale mozna kombinowac 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gończy Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 A mnie się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 A mnie się podoba Jeszcze lakier bezbarwny wtarty na ten zloty i powinno to lepiej wygladac.Pewnie przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Przychodzi mi na myśl pytanie czy da się w ogóle "upiększyć" delfina?????Próbować pewnie warto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 A na całej fakturze nie dasz, bo to nawet mogłoby fajnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Jeszcze lakier bezbarwny wtarty na ten zloty i powinno to lepiej wygladac.Pewnie przetestuje Zdecydowanie będzie lepiej wyglądało, z tym, że ja bym nie wcierał a regularnie polakierował cieniutką warstwą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 ... a później będzie się pięknie łuszczyło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Cale złote-nie. To cieniowanie jest cacy. Jeszcze pod konkretny młynek. ????Lakier zabezpieczający musi być raczej na całości. Choć i na blanku punktowe wcierki jakoś działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Potestowalem i spokojnie do ogarniecia. A w sloncu wyglada rewelacyjnie. Mam tylko problem 'designerski', z tak pomalowanym uchwytem, najlepiej obmotke zrobic ze zlotej metalicznej nitki po calosci. Wtedy to dla mnie trzyma sie kupy i wyglada fajnie.A ja mialem w planach zrobic czarna nitke ze zlota wstawka i tu juz mi troche zdyt duzo zlota na uchwycie... Nic, trzeba bedzie przemyslec, a teraz zabieram sie do lakierowania drugiej okoniowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 "Potestowalem i spokojnie do ogarniecia". _____Mam nadzieje że nie na uchwycie. Po takich testach uratowanie go (skrobanie) chyba nie wchodzi w rachubę? "Mam tylko problem "designerski",z tak pomalowanym uchwytem, najlepiej obmotke zrobic ze zlotej metalicznej nitki po calosci. Wtedy to dla mnie trzyma sie kupy i wyglada fajnie.A ja mialem w planach zrobic czarna nitke ze zlota wstawka i tu juz mi troche zdyt duzo zlota na uchwycie ...".______Wg mnie dół (okolice uchwytu) powinno być jak najbardziej całe złoto. Wjeżdżając w górę można "zejść" do czerni na końcówce szczytówki. Czyli dół pełna złota omotka, w górę mix czerni i złota, wyżej czerń i tippet ze złota, itd aż do całej czarnej na szczycie. Można tez potraktować okolice uchwytu i opisu osobno a resztę robić jak chcesz. W końcu rękojeść prawie zawsze odcina się od całości. Wiem że na pewno zrobisz zajeb***cie wiec się nie martwię o twój "problem designerski". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Ano, koncepcje i podejscie mozna miec rozne. Po to jest hand made zeby troche pokombinowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Mnie się podoba ... fajny nowy pomysł... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Fajny pomysł! Jakbyś do tego dodał delikatny złoty marbling na czarnej omotce? Przykladowe zdjęcie z internetow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi