Skocz do zawartości

Del Toro - Moje patyki...

DelTor0

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Eleganco ładnie jak zawsze  B)  To szybki blank , pod kropasy podejdzie ? 14lb realne ? No i co to za ładne przelotki ? Dzięki  :)

No wlasnie to jest pytanie, blank dosc szybki, dosc mocny w dolniku. Z tymi kropkami do konca nie jestem przekonany, ale dowiem sie jak to bedzie po testach. 

Przelotki Minimy.

• Like 1

• 3 miesiące temu...

Dawno nie widzialem tak ladnej wedki w jednym kolorze,- dla mnie mistrzostwo minimalizmu kolorystycznego wsparte ciekawymi wstawkami.

Niby japan-styl jak chodzi o kolorystyke i materialy a jednak jest jakas nutka Vintage w calej kompozycji dolnika. Trza miec gust zeby cos takiego wymyslic ;)

Brawo Pawel :)

Kto jak kto ale ty Arek myslalem ze sie domyslisz ze takie cos to raczej ja skomponowalem :) Sporo mierzenia i kombinowania, z Alpsa musial wyleciec ten obrzydliwy srebrny carbon. Przy moim sposobie trzymania kolowrotka nic lepszego nie ma, dlon w tym wypadku nie dotyka gwintu. Oprocz oczywistych zastosowan bolenie tym bede na Bugu probowal lowic. Kumpel z Ire podeslal mi pare takich bezsterowcow po 17 cm plus 80 gram wagi :) moze cos w to jeb..e :)

• 2 tygodnie później...

Hej,

Juz ze starego konta. Tak apropo CTS Elite bo kilku z Was sie pytalo jakis czas temu.

Jest to bardzo miesista konstrukcja z grafitu 57 mln bez dodatku szkla w kategori inshore. Realnie ogarnie pod 100 gram na slodkiej wodzie, ciut ponad 80 na Saltwater bo rzuca sie inaczej.

Smialo nada sie na najwieksze lososie, kingi, tajmienie, glowa ice, mahseery czy cokolwiek duzego plywa w slodkich wodach. Na lososie tylko z zylka bo wyrwie przynete z paszczy. Sprobuje tym ulowic jakies bolenie na 17 cm bezsterowce na Bugu, sie okaze za jakis czas. Taka konstrukcja na slodkiej wodzie zameczy ryby bardzo szybko pod warunkiem holu "z kolowrotka" :) Metaroyal wytrzyma, jak ktory chce Stelke z mikroczyms w taki sposob przetestowac to zapraszam, bedzie smiechu zas @Mefisto bedzie mial kolejna przekladnie z Japoni do zamowienia :)

Te blanki chyba sa jeszcze dostepne w guides n blanks po £168 funtow, jakby co polecam ale to raczej dla facetow Co maja troche pary w rekach :)

Michael

Pawel- jeszcze raz dzieki za wykonanie, na prawde swiatowy top a troche sie na tym znam :)

• Like 1

Jeszcze jedna rzecz- wszelkie komponenty jak uchwyt, pianki, pierscionki itd sa na 18 mm grubej rurce z carbonu dla wzmocnienia. By miec tak krotka rekojesc pod siebie co jest niewatpliwa zaleta rod-buildingu fighting butt ma sporo ponad uncje wagi.

Edytowane przez Bujo