mrWhite7 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ciagle mam wrazenie ze za malo lakieru klade przed przelotka. Lakier ma za zadanie przykryć nić i sprawić że połączenie przelotki i blanku mają stanowić jedność i to zadanie zostało wykonane a czy jest to 1 mm czy 2 mm to tylko kwestia estetyczna , ważne że nie widać wystających zwojów nici spod lakieru . Na szczycie przy małych przelotkach ma to znaczenie ze względu na dodatkową wagę ale na dole nie przejmowałbym się tym zbytnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Fajny projekcik,taki patyk z recyklingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zawsze okazja zeby podlubac Pewnie kumplowi go sprezentuje, niech lowi, bo szkoda zeby sie kurzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ark, to jest korkoguma Na zdjęciu wygląda jak aglomerat, starość nie radość panie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Eeee tam starosc, slonce troche zdjecie przeswietla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Fajnie spasowane kolorystycznie i wykonane starannie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Fajnie spasowane kolorystycznie i wykonane starannie I jak tam Piotr postepy przy twojej zabawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Chwilowo troche z czasem problemy ale w tygodniu wieczorkiem zaczne dalej cos dlubac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Parę zdjęć z moich rodzinnych stron, z początku maja. Trochę lipne z telefonu, ale cos tam widać. Taki mikro ciurek, woda bardzo niska. Nawet po letnich upałach nie pamiętam tak niskiej wody. Jazie i klenie całkiem nieźle brały, największe 40cm z małym plusem. Wszystko złowione na SP703. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Czy nici w tym projekcie to kolor Cynamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Ten ostatni? ProWrap ColorFast 749 - BrownTo zdjecie troche oszukane, bo za bardzo przeswietlone. Tu jest troche lepsze foto:http://jerkbait.pl/topic/23654-deltor0-moje-patyki/?p=1372869 Trzecia nitka od lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 No to polowiles troche A widoki ladne tylko faktycznie wody troche malo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 (edytowane) No to polowiles troche A widoki ladne tylko faktycznie wody troche malo Rzeczka bardziej widokowa niz do lowienia hehehe Przynajmniej raz w roku tam sie pojawiam. A czasami nawet cos tam sie zlowi Edytowane 17 Maja 2014 przez DelTor0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Parę zdjęć z moich rodzinnych stron, z początku maja. Trochę lipne z telefonu, ale cos tam widać. Taki mikro ciurek, woda bardzo niska. Nawet po letnich upałach nie pamiętam tak niskiej wody. Jazie i klenie całkiem nieźle brały, największe 40cm z małym plusem. Wszystko złowione na SP703. Trafiłem tez na siatkę kłusowniczą, w odpływie od jednego starorzecza. I tu już nie było C&R, tylko ostre filetowanie Piękny siurek ,aż serducho mi szybciej zabiło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Fajna rzeczka,wygląda na taką w której na bank powinny być pstrągi.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Prosze, Fuji nawet za produkcje nici sie wziela Fuji Ultra Poly http://www.guidesnblanks.com/product/7195 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Coś kolega nie zauważył już dawno. NIe wiem czy już są ale oferta jest już chwile.https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Nici-FUJI-ULTRA-POLY-100m-rozmiar-A-/754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Coś kolega nie zauważył już dawno. NIe wiem czy już są ale oferta jest już chwile.https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Nici-FUJI-ULTRA-POLY-100m-rozmiar-A-/754 Pewnie przeoczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Rozmawiałem przed sekundą. Mają być w kolejnym tygodniu na magazynie. Jestem ciekawy jak będą się zachowywały te nici. Może tak jak Gudebrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Wiec jak beda dostepne niedlugo to pewnie i pierwsze opinie sie pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Też jestem ciekaw opinii zatem poczekam, niech inni potestują a ja tym razem pójdę na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Pawełku w końcu się wyśpisz, Twoja Certatka już nie musi ząbkować bo fotka weszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Tomek, zeby to bylo mi ostatni raz Ja tu po nocach nie spie!!! Paznokcie obgryzam, zebami zgrzytam, certata zaczela zabkowac z tego wszystkiego... a foty brak!!!Dobra, ide zerknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Cóż Pawełku takie życie, nie zawsze wszystko za pierwszym razem WCHODZI :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi