MefistoFishing Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 WitamW związku z uruchomieniem w ciągu najbliższych dwóch tygodni sklepu internetowego o podanej w tytule nazwie chcę ogłosić , że jeśli ktokolwiek ma jakieś zapytania co do w/w sprzętu to proszę mailować lub dzwonić . Cały towar będzie ściągany prosto z Japonii, każdy klient dostanie fakturę VAT i 2 letnią gwarancję. Asortyment sprzętu będzie w sklepie z każdym dniem ulegał poszerzaniu. Poza kołowrotkami spinningowymi, multikami, szpulami, wędkami i drobniejszymi akcesoriami jestem w stanie sprowadzic KAŻDĄ oryginalną część zapasową do kołowrotków produkowanych w Japonii na tamtejszy rynek. Oferta w moim sklepie będzie żywcem przeniesiona z rynku japońskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja bym reflektował na jakąś ładną Japonkę. Mam nadzieję, że części zamienne nie będą potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 ooooo czyżbym zmienił pseudo hej!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Piękna oferta . I pierwsze pytanie: w jakiej cenie będziecie oferować kijki Daiwa Steez? Pozdrawiam. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Wszystkie szczegółowe skonkretyzowane tj. model, symbol, itp. zapytania proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Cześć,Już korzystałem z usług tego sklepu. Polecam! Otrzymałem coś czego sam nie mogłem kupić a to już sztuka. Transakcja przeprowadzona była bardzo sprawnie. Jestem super zadowolony. Tym samym życzę Mefisto Fishing Shop powodzenia - będę korzystał. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Bardzo dziękuję Remuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Gdzie mogę zapoznać się z ofertą sklepu?Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Bardzo dziękuję Remuś Nie ma za co. Cenię profesjonalizm. Transakcja wyglądała wzorowo i oby zawsze tak było to masz szansę powodzenia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ehhh...jak napisałem we wstępie...sklep wystartuje koło 20 października...tymczasowo można sobie szperać na różnych japońskich stronach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Mogę zamówić już coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Sklep z takim asortymentem to strzał w dziesiątkę!!! Myślę, że zostanę Twoim klientem Na razie poczekam na ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 A jest tych stron od groma :blush:Można grzebać miesiącami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 3 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Remku...jak się czegoś dowiem dam znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Zobacz Artur jaki Ci ruch w interesie napędziłem. Chyba musimy poważnie porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Rownież polecam zakupy w Mefisto Fishing Shop- absolutnie bezstresowe transakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Zdaje się, że już w tym sklepie kupowałem Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 I ja też będę wspierał właściciela.Wysyłka na czas jak coś obieca dotrzymuje słowa wszycho na czas a wędkę to zapakował tak,że gdyby nawet słoń nadepnął.... to by przeżyła....widac,że dba o klienta serdecznie polecam będę stałym nabywcą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ja też kupowałam w Tym sklepie jeszcze przed premierą ,jak bedzie działał tak jak dotychczas to sukces murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ja również polecam uslgi kolegi, kontakt, troska o zadowolenie klienta na najwyższym poziomie i mimo nieprzewidzanych problemów, honorowe rozwiązanie sprawy. Goraco polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 W to honorowe rozwiązanie sprawy nie mieszaliście samurajskiego miecza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 bbbbuuhahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ty się nie śmiej tylko zapodaj koledze co tam masz dobrego. Nic się nie pochwaliłeś, że odziedziczyłeś sklep wędkarski w Kioto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 bbbuuhahhaha ... jak coś chcesz to wal na priva Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi