woblery z Bielska Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 6,5 cm. Kolorystycznie ok, czy ubrać je jeszcze w parę ciapek?Tyś panem i władcą.Jeśli czujesz, że dzieło jest skończone, jest skończone.A jak mu czegoś brak -zdjęcia innych rękodzieł, ryb lub produkcji seryjnych niech będą inspiracją. Taki "Hyde Park" może doprowadzić do chaosu. Każdemu podoba się coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 9 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ciekawie i pomysłowo, ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) Łamańce z 6,5 cm korpusów, akryle pędzlem. Edytowane 6 Maja 2013 przez romansidlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Świetne woblery. Ale błagam zetrzyj tę plamę z obiektywu aparatu (kamery?), którym kręcisz filmiki bo cholery można od niej dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 6,5 cm. Kolorystycznie ok, czy ubrać je jeszcze w parę ciapek? P4261993.JPGP4261994.JPG Na tych to można by jeszcze tycnąć po 5-6 kropasków czerwonych.A tak wogóle to łamańce "pierwyj sort". Normalnie zakochałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Artech, miło czytać pochwały od woblerowego wyjadacza. Plamy niestety zetrzeć nie mogę, bo soczewka zaszła mgłą po niekontrolowanej kąpieli (cud, że działa w ogóle).Tofix, tamte wobki już stuningowane, wrzucę potem fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) palia, północna Szwecja Nord Kapp Edytowane 13 Maja 2013 przez romansidlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dwa kropki dziś, jeden 32 cm, drugi maluszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Irlandzkie torpedy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 fajne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Woblery odebrałem kawał dobrej roboty mam nadzieje że sprawdzą mi się na zawodach i pozwolą powalczyć.Mam nadzieje że ten 32cm. złowiłeś na łamańca takiego jak te dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Akurat ten większy padł na sześciocentymetrowego akrylka, a łamaniec ze zdjęcia jest trochę krótszy od Twoich, bo ma około 4 cm. Fajnie, że przypadły Ci do gustu, połamania kija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 96 cm, rzeka Barrow, Irlandia 90 cm, północna Szwecja 85 cm, jez. Bolmen, Szwecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Lipa, 6 cm, stelaż z jednego kawałka, poliwęglan 1 mm, pływający, 8 warstw farb akrylowych przeplatanych kąpielą w lakierze, kolejność nakładania farb- TAJEMNICA! Lipa, z 4,5 cm korpusu, po przecięciu i połączeniu 5 cm, stelaż z dwóch kawałków , poliwęglan 1 mm, pływający, warstw farby nie liczyłem, ale sporo. Lipa, 6 cm, reszta jak wyżej. Edytowane 15 Maja 2013 przez romansidlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Bardzo ładne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) 6 cm Wprawki przed malowaniem. Edytowane 16 Maja 2013 przez romansidlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Już widzę jak podlaskie "kabany" biją się o takiego akrylka w strumyku .Normalnie "miód malina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 To będą pionierami podlaskich wód, bo tam jeszcze moich wobków nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Kiedyś musi być ten pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Bardzo fajne kolorki, pewnie wszystkiego nie widać na zdjęciach, ale zdecydowanie w moim guscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dużo w tym Twojej zasługi, bo wiele czasu spędziłem na oglądaniu przynęt nowwwaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Roman świetne woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi