romansidlo Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Racja, Jokerciu. Ale dzięki temu w końcu "nauczyłem się" strzebli na pamięć. Chciałem ponadto sprawdzić czy jeszcze umiem rysować. Za gówniarza potrafiłem godzinami siedzieć z ołówkiem i coś bazgrać. A na woblerze może wyjść nawet lepiej (mam taką cichą nadzieję), bo warstwy będą przestrzenne. Przed pierwszą kąpielą w lakierze wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Gościu po prostu wymiata: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Roman na kartce to w zasadzie wiele osób mogło by przerysować ,skopiować obraz ,na który się patrzy ,o wiele gorzej jest przenieść to na jakąś bryłę ,zresztą już za chwilę sam zobaczysz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Proroku czarno wieszczący! Ja w intencji pomyślnego skopiowania złożyłem Mojrom, tym prządkom naszego marnego losu, kufel nektaru, któren wlałem w czeluści trzewi mych. A nektar ów, dostojnie wśród smakoszy żubrem zwany, cudownie rozlał się po mym ciele, napawając mnie błogostanem, płynącym z pewności niewzruszonej o rychłym, azaliż pomyślnym zakończeniu mej malarskiej udręki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Ha hahah Roman jak chcesz to ci mogę pokazać co ja na kartce wyprawiam hahahah bez nektaru hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Pokaż, pokaż! Z chęcią obaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Jak troszkę czasu znajdę to ci na PW wyślę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Wrzuć w swoim wątku, zapewne inni również z chęcią pooglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Eeee chyba nie bo to nie to samo.Każdy kto ma troszkę talentu artystycznego ,kto chociażby szkicował ołówkiem bez problemu na kartce wywali taka rybkę że hohoho Edytowane 29 Października 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Właśnie, każdy kto szkicował. A nie każdy szkicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Łuseczka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Malowanie strzebli- ciąg dalszy. Kilka warstw farby i lakieru dalej... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 No no świetne malowanie! Podobają mi się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Strzeble skończone, wyglądają tak: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 piękne))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ależ przepiękne realistyczne strzebelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Praca strzebli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 bedą kropki)) tylko pogoń tych pilarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Kolejna odsłona strzebli plus cierniki- 4,5 do 5 cm. Niedoświetlone zdjęcia, no i jeszcze kilka warstw lakieru do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Wytrzeszczam oczy i pozwoliłem sobie wysłać Priv'a do Pana ... mając mały "romans" :-p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Romek a gdzie łamane strzebelki bo jakoś nie widzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Będą, będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Romek a gdzie łamane strzebelki bo jakoś nie widzę . Będą, będą. A jak nie, to się kilka połamie i będą, będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Fleksą na szybkiego się rozharata na iks plastrów, potem szybkozłączki na przegubie i połamaniec pierwyj sort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi