Skob.el Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 A do mnie dotarły Strzebelki... Patrze w nie jak szpak..... :-)Dziękuję Serdecznie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Nie ma patrzeć, bo przepatrzy. Łowić ma!Ostatnia seria strzebli prawie gotowa, jeszcze tylko stery. Oczywiście piach, akryle pędzlem i na żywo wyglądają lepiej. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez romansidlo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Super te twoje piaskuny, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 klasa piękne łamańce))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 No ja takich piaskunów nie zrobię bo nie mam odpowiedniego piachu, takie tylko z morskiego mogą być.Piękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Teraz bez piasku. Prawie gotowe, jeszcze tylko parę kropek i plam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Oj Romanie pędzle Twoje ,Przykrywając drewna słoje, tworzą coś co ducha gniecie,Twórców w woblerowym świecie.I nie jeden Lures z zazdrości,Lalkę Voodoo tworząc w złości,Gdzieś ją po garażach chowa.Nie jednego boli Glowa,że pędzelki Twoje zwinne,tworzą dzieło tak niewinne,tak oddane wiernym wzorom…Hej Panowie !!! Trza z pokorą,Przyjąć wyższość dzieł Romana.Proszę Pani !!!, Proszę Pana !!!Trza pogratulować szczerze !!!A, że w swą uczciwość wierzę,Przyjmij moje dobre słowo.Wiem, że chwalę Cię na nowo,Lecz jak chwalić przestać mogę,kiedy widząc Twoja drogę,od strugacza wobków z wiarą –do artysty pełną parą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 hehehe, doobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Prawdopodobnie najmniejszy łamaniec na świecie- z korpusu 2,5 cm, z przegubem wyszło 2,8 cm. Większe mają nieco ponad 4 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 to to małe będzie fajniutkie się mi wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Prawdopodobnie najmniejszy łamaniec na świecie- z korpusu 2,5 cm, z przegubem wyszło 2,8 cm. Większe mają nieco ponad 4 cm. Mój przyjaciel robił podobne. Około 3 cm. Tylko one były trzyczęściowe To takie małe wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No to w takim razie ja zrobię dwucentymetrowego czteroczęściowca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Lakier, stery i gotowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Pełne rozpasanie u ciebie z tymi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ha! Odpowiedni człowiek napisał odpowiednie słowa, gdyż trochę starałem się kolorystycznie nawiązać do Twoich cukiereczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Cholera jakbym wiedział, że przygotowujesz takie cukiereczki to bym Cię poprosił abyś się wstrzymał z wysyłką... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Poprzedni, jakże wyśrubowany, okupiony utratą wypielęgnowanych paznokci rekord został niemiłosiernie pobity o całe 6 milimetrów!Oto najmniejszy łamaniec świata- 2,2 cm. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez romansidlo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Poprzedni, jakże wyśrubowany, okupiony utratą wypielęgnowanych paznokci rekord został niemiłosiernie pobity o całe 6 milimetrów!Oto najmniejszy łamaniec świata- 2,2 cm. Już nie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Kto ma mniejszego, no kto?! Dobre Panowie, dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udowodniliście że obaj macie małego... wobka. Jam mam 1.5cm, ale nie pokaże żeby nie było... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Parf, pokaż!Janusz, wzbudziłeś we mnie wściekłość rywalizacji! Ile tam wyszło- 1,8 cm? W takim razie odpakowuję mą wypasioną lupę z lidla (powiększenie x8, plus megasoczewka), pęsetki z rossmanna, lampkę 200 wat z kauflandu, osprzęt z brico marche. I tylko lipa nasza! Łamańca oczlika uklejowego machnę i po zawodach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jak chcecie poszaleć z czymś małym to polecam uderzyć w mormyszki wolframowe przy nich te woblery są jak wieloryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Szacuneczek za te maluchy! Ja to mam za grube palce na takie mikrusy hehe , zaraz bym się pokaleczył Edytowane 15 Grudnia 2013 przez lolo_STG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie no, mój ma tylko dwa centymy i jest brzydki, jesteś zwycięzcą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Na razie Janusz wygrywa, ale już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi