joker Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Najbardziej lubię to twoje tylne światło na zdjęciach. To ma swój urok i ładnie wyróżnia twój wątek. Piaskuny super. Oko i ja będę próbował z czasem, bo te frezowanie i wklejanie to spora upierdliwość i czas. Popatrzyłem na filmy. łamaniec no, no... Jeśli praca "myki" calaka są takie jakie chciałeś to ok. Mam jednak wrażenie, że on ma nieco tendencję do wywalania się na boki, w przeciwieństwie do łamańca. Na filmie to widać, chociaż nie ciągniesz woblera wędziskiem tylko trzymasz w miejscu.A może zrobiłbyś takiego samego z nieco krótszym sterem? Powinien się przestać kłaść zachowując odjazdy. Nie wiem jakie masz efekty na de-stabilne woblery w rzece, mnie nie koniecznie łowiły. Natomiast trzymam każdy wobler, który przemieszczany jest nurtem, bez wymuszania takiego efektu sterem. Edytowane 7 Marca 2014 przez joker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 W silnym nurcie woblery były postawione. Calak rzeczywiście mniej stabilny od łamanego, ale mimo ostrzejszych odjazdów, trzyma się nawet silnego nurtu i w momencie, w którym wydawałoby się, że zrobi beczkę- kontruje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Kawałek lipy, drutu, plastyku, trochę piasku, lakieru, kleju, farb akrylowych. Oko hendz mejd. Edytowane 21 Marca 2014 przez romansidlo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Dlaczego przednie "oczko" jest czarne, a i jedno brzuszne? Edytowane 21 Marca 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tomaszu, może to kwestia zdjęć, ale poprzednie serie bardziej mi się podobały Dużo bardziej. Sam jesteś sobie winien - wysoko zawiesiłeś poprzeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Drut rozhartowywałem nad ogniem, żeby był bardziej plastyczny. Przednie jest najciemniejsze, bo zależało mi na największej plastyce tego odcinka.Ponadto w wąskich kręgach megawtajemniczonych krążą opinie, że w krystalicznej wodzie błyskający srebrem drut może płoszyć. Ale to chyba lekka przesada. Januszu drogi, aparat zmieniłem o całe lata świetlne nowszy od poprzedniego i się w nim na razie rozeznać nie mogę. Jak tak obiektywnie porównuję wcześniej wykonane woblery z teraźniejszymi, to tak samo mi się nie podobają. Edytowane 21 Marca 2014 przez romansidlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Tęcza rzeczna 55cm ( kol @suli102) na łamańca akrylka . Pogoda była dzisiaj jak "w garncu" , ale rozpoczęcie mieliśmy dobre Pozdrawiam . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Piękna ryba na rozpoczęcie sezonu, gratulacje! Dzięki za ubarwienie wątku fajnym zdjęciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Pierwszy 4, drugi 5 cm. Edytowane 25 Marca 2014 przez romansidlo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 5 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ostatnie pomysły pachną świeżością u ciebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Cierniki może nie takie "piaskunowe" jak się przyzwyczailiśmy ale bardzo bardzo fajne, a styl zachowany i rozpoznawalny... ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dzięki. Bardzo dużo podpatrywałem kol. Nowwwaka. Starałem się uzyskać taką subtelność i harmonię, ale jeszcze nie tym razem. Zbyt głębokie bruzdy wyryłem, plamy też nachalne. Teraz trochę większa gładkość i rozcieńczanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Bruzdy sobie poprawisz, bo chyba bardziej tobie przeszkadzają niż widzom. Smacznie dobierasz kolorystykę. Gdybym tak potrafił pisać jak ty dobierasz kolory, był bym wieszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wychodzi na to, że tylko do malowania dobieram dobrze. Moja żona wciąż powtarza, kiedy się ubieram, że jestem dno kolorystyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Wychodzi na to, że tylko do malowania dobieram dobrze. Moja żona wciąż powtarza, kiedy się ubieram, że jestem dno kolorystyczne. witaj w klubie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) (jeszcze 4 w. lakieru) Edytowane 28 Marca 2014 przez romansidlo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Tomku, muszę ją mieć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niktważny Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Piękna strzebla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Żywa, radosna ta strzebla. Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Wg. mnie podciągnąłeś wykończenie ostatnio, gratuluję postępów. Robisz dalej z połówek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Dzięki, robię z połówek, ale z całych też robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Edytowane 29 Marca 2014 przez romansidlo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi