mysz Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Romanos jak zwykle nie zwalnia tępa Pikne jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Na bezrybiu i ropucha ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Trzeba było cmoknąć, kto wie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pod 4 cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 O kurcze! mega są! jak głęboko schodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dzięki! Koło metra zejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jest moc Przyjacielu Muszę w końcu cie odwiedzić i wpaść na lekcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wpadaj Sambi na korepetycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czyli na pstrągowe dołeczki idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Muszę tą moja 2 połowę wyciągnąć w święta postaram się bądź zaopatrzony w zimne piweczko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pięknie ogarniasz to malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Trochę plakatówek, trochę akwarel i trochę akryli. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tomku, wiesz co Ci grozi? Że te woblery przestaną trafiać do wody, a będą tylko trafiać w ręce zbieraczy - kolekcjonerów I zatęsknisz za stwierdzeniem, że ktoś na Twojego woblera połowił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Super, takie przerazone oczy te wobki maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 4,5 i 6 cm.Podbierak sobie jeszcze zrobiłem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fajna sprawa: Podbierak sobie jeszcze zrobiłem.IMG_4693.JPG Masz może jakieś linki do tematów na temat robienia podbieraka, materiały, wzmacnianie itp. ?Też mnie kusi nosić taki swojski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Niestety nie mam żadnych informacji na ten temat. Zainspirowało mnie zdjęcie takiego samorobnego podbieraka, który zrobił któryś z Kolegów z jerkbait. Ja swój zrobiłem w ten sposób, że nawierciłem "w głowie" pod kątem 45 stopni dwie dziury na głębokość około 3-4 cm. Otwory wewnątrz "omijają się". Potem na wcisk umieściłem obręcz, uprzednio zalewając otwory żywicą. Trzyma jak diabli. Rękojeść zrobiłem z chyba sosny, namęczyłem się podczas rzeźbienia. A obręcz z leszczyny. Jeszcze capon i lakier, ze trzy warstwy. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez romansidlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Też u kogoś na forum widziałem taki swojski i dlatego pytałem. Bardziej chodziło mi o rodzaje drewna, jak giąć kosz, wzmocnienia/ewentualne oploty itp. Jak by ktoś miał jakiś link do takiego temaciku to niech podeślę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jeszcze raz ten powyższy wobler w lepszej świetlnie odsłonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Tym razem z lekka impresjonistycznie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ciąg dalszy plam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Bardzo ładnie pomalowane woblerki . Miło popatrzeć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Rozwijasz się cały czas w tym malowaniu. Tak trzymaj iWędkuje wystrugał podbierak, a teraz ty. Żartowano z propozycji tematu z takimi pracami poza przynętami, a tu proszę. Może ten podbieraking się rozkręci. Sam bym zmajstrował, może nie jeden. Rozglądam się za odpowiednimi gumowanymi siatkami najpierw, bo tego się ręcznie nie zrobi. Dopiero do siatki zrobię ramkę i rękojeść. To fajny temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi