Kanon123 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Poza świetnymi woblerami świetne są też zdjęcia jeśli można wiedzieć czym je robisz ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Też się właśnie rozglądam za gumowaną siatką, jak coś wynajdę to dam znać.Kanon, zdjęcia robię canonem 600d z kitowym obiektywem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ktoś w przyszłości będzie miał podobną ofertę w tym kraju http://www.wachternets.com/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 iWędkuje wystrugał podbierak, a teraz ty. Żartowano z propozycji tematu z takimi pracami poza przynętami, a tu proszę. Może ten podbieraking się rozkręci. Sam bym zmajstrował, może nie jeden. Rozglądam się za odpowiednimi gumowanymi siatkami najpierw, bo tego się ręcznie nie zrobi. Dopiero do siatki zrobię ramkę i rękojeść. To fajny temat.Bo to świetna sprawa taki temat by się przydał. Na tą chwilę kusi mnie porozmawiać z jakimś starszym rolnikiem, jak kiedyś i z czego robiono pałąki do kos.Taka gumowana siateczka była by najlepsza. Tomasz, od początku (jak na innym forum zobaczyłem) podobają mi się Twoje ciapańce i ich malowanie Mimo że wolę bardziej naturalne kolory, to w Twoim wykonaniu zestawienie pomarańczowo-złoto-czerwone świetnie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 A skrobnąłem sobie parę korpusów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 UUU sporo ich. SUPER korpusy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mistrz malowania. A gdzie zdjęcia moich woblerków? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Gotowe, czekają na zwodowanie, tylko ja jeszcze cherlawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 No i fajnie wyszło, malowanie kiełbia pierwsza klasa . Będą na grubego kleksa, a i pani z wąsem może zechce zassać. Jak mi podejdzie praca to pewnie jeszcze coś domówię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Tak sobie siedziałem i malowałem w cały świat. Trochę plakatowej, trochę akryli, trochę wodą podmyte, potem chlust akwarelą. Nigdy nie wiadomo, co wyjdzie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Moje pierwsze bezsterowce (nie licząc morskich trociowych, których kilka zrobiłem). Jeszcze do podmalowania, ale najpierw testy. Okoń 8 cm 17 g, wolno tonie, a płotka 10 cm 25 g- tonąca. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Tak sobie siedziałem i malowałem w cały świat. Trochę plakatowej, trochę akryli, trochę wodą podmyte, potem chlust akwarelą. Nigdy nie wiadomo, co wyjdzie. IMG_4786.JPGIMG_4787.JPGIMG_4788.JPGIntensywny opis procesu twórczego. Uszy całe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 hehe, póty dzban wodę nosi...Ponoć to Gauguin ciachnął ucho van Goghowi, a ten we wspaniałomyślnym geście krycia przyjaciela, twierdził, że dokonał samookaleczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Musisz uważać na kolegów strugaczy w takim razie. Woblerki jak zwykle malina, zwłaszcza te .... malinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Biorąc powyższe pod uwagę, cieszę się, że wszyscy moi koledzy strugacze są z internetu. Włos mi z głowy (łysej, więc na 100%) nie spadnie!Dzięki za pochwałę mych rozterek emocjonalno- egzystencjonalnych, które wywlekam na każdym korpusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jedne z najciekawiej malowanych woblerów w dziale, to jak tu się powstrzymać od chwalenia? Pozdrawiam, Darek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jeszcze nie skończona, brakuje delikatnej kosmetyki i paru warstw lakieru. Z sześciocentymetrowego korpusu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Piękna ta strzebla płetewki pasują idealnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Piękna strzebelka. Taka do gablotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Te chyba wyjdą jeszcze naturalniej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Tomku,strzebelki wyglądają przepięknie. Te ostanie jakby nie były malowane to byłyby świetnymi białymi duszkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jestem pod wrażeniem Tomku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jestem pod wrażeniem Tomku Ja również.Piękne woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Piekna ta strzebla, szkoda by bylo ja zerwac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Dzisiejszy prawie czterdziestak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi