romansidlo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dziś na Łupawie jętki pięknie latały. Mimo to zbiórki sporadyczne. Udało mi się skusić kilka małych pstrągów i lipieni na cytrynową jętkę. Jedyny miarowy lipień- 32 cm.O mało nie rozdeptałem ślicznej małej sarenki, która leżała nad samym brzegiem rzeki. Kilka szybkich zdjęć i po cichu się wycofałem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 6 cm, tonące 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Robisz piekne woblerki... Widać, że 100% ręcznej robótki ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 W wolnej chwili udało mi się pomalować kilka zalegających od dawna korpusów. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 IMG_5107.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 A moja żona jak tego wobka zobaczyła, to powiedziała, że brzydal. Się nie zna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Kobiety patrzą inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Linia boczna i okolice skrzeli ołówkiem zarysowane, potem półprzezroczysta warstwa lakieru akrylowego z dodatkiem srebrnej und białej farby akrylowej. Potem lekko zacieniony grzbiet i lakier, tym razem domalux. Następnie zabrudzona czerwień i znów domalux. Jak się patrzy pod różnymi kątami to raz widać linię, raz jakieś plamy spodnich warstw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 musze sobie jeszcze te lamance sprawic... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 5 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzięki! 6 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Twoj 3 post od konca, to moim zdaniem jedne z najlepszych wobkow jakie widzialem w Twoim watku. Milo mi obserwowac Twoje postepy, bo obserwuje Cie odkad tylko pojawiles sie na Jerku i Forsie. Wspaniala sprawa, i mysle ze Twoje woblerki o ile sa skuteczne tak samo jak ladne, to czuj sie cholernie wygodnie w czolowce lurebuilderow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Nic się tutaj nie zmieniło, rewelka wszystko jak leci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 6 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Te dwie ostatnie (kiełbik i zielony) przepiękne! Fajnie trzymasz swój styl.Oby połowiły rekordowe kabany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 5 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Zauważyłem, że jestem częściej w twoim wątku niż u siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Również miewam napady Jokeromanii, odwiedzam wtedy pierwsze strony Twojego wątku. Robię to wyrywkowo, ale jak będę miał z tydzień wolnego to od dechy do dechy się z nim rozprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Właśnie zauważyłem, że zerkasz w początkowe posty. Jak wróciłem na JB, to przejrzałem cały wątek Tommy Dzisiaj przejrzałbym kilka wątków, taki skok nastąpił. Moze zimą właśnie tak zrobię i przejrzę sobie progres w kilku miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Chyba jeden z ostatnich w sezonie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Piękna rybcia wielkie gratulacje , a o wobku już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Rybka mała ale śliczna , wobler na żywo też duuuużo ładniejszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Głowacze białopłetwe (Cottus gobio). Oba o długości sześciu cm, wolno tonące. Malowane pędzlami w rozmiarach od 3/0 do 3 firm Milan, Kolibri i Kozłowski (czerwona kuna). Farby akrylowe i plakatowe, w różnych zestawieniach i konsystencjach regulowanych żywicami i lakierami akrylowymi. Malowane warstwowo. Brakuje im trochę cienia w oko i kilku warstw lakieru. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Artysta.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi