romansidlo Opublikowano 28 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Dzięki Panowie!Jak tylko będzie gotowa to z przyjemnością Ci wyślę. Tego poprzednika nie bardzo pamiętam, ale pewnie brzydal. Ja mam Twojego w przegródce z Januszowymi. W końcu muszę się zabrać za tablicę, bo coraz więcej mam woblerków z wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No i u mnie małe piękne stadko czeka na ekspozycję. Myślę nad jakimiś stojaczkami z poliwęglanu na półkę lub zawieszkami na listwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jeszcze oczy i żywica. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Słupka pod Włynkowem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Urokliwa, lubię takie klimaty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Śliczna rzeczułka. Z Bialego predko bym tych klimatów nie poczuł. Lubie takie małe rzeczki i to bardziej niz takie rzeki jak Odra Wisla Bug Narew itp. Jednak małe rzeczki mają swój urok. Wole pobawic sie z klenikami 20-30cm na.takich rzeczkach niz lowic na duzych rzekach. Zazdroszczę łowisk i życzę samych sukcesów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Słupka pod Włynkowem.IMG_5447.JPGIMG_5443.JPGIMG_5444.JPGIMG_5446.JPGMiałem okazję tam łowić na urlopie , piękny odcinek rzeki. Edytowane 30 Września 2014 przez Kajtelek2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Bardzo lubię tam łowić dzisiaj w tej okolicy padł metrowy łosiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ja wczoraj byłem, kilka godzin biczowania na zero, woda kryształ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Takie warunki na rzece utrzymują sie od połowy lipca ale czasami można coś wymęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Mnie takie warunki baardzo odpowiadają! Człek oczu nacieszyć nie mógł, wgapiałem się w wodę, a nuż wypatrzę jakąś srebrną torpedę. Kacper, jesteś z Lęborka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Z Siemirowic do Lęborka mam 15km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 O proszę, no to trzaby kiedyś na jakieś rybki się umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Rzecz jasna, np lipienie albo morska troć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 brawo bardzo ładne strzeble, lipa czy balsa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Lipka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Potwierdzam, używam tylko drewna lipowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dla mnie lipa twarda albo uzywam zlej. Narazie strugam z sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dla mnie lipa twarda albo uzywam zlej. Narazie strugam z sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Też sosnę mam i odnoszę odwrotne wrażenie- przy lipie twarda jak kamień. Chyba masz jakąś lipną lipę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Sosna po lakierowaniu słoje pokazuje, za to wobler niezniszczalny jest. Zrobiłem kiedyś, dawno, dawno temu, kilka wobków z sosny - pancerne wyszły. No i nie ma opcji by sosna lepiej się obrabiała od lipy, musiałeś kupić produkt lipopodobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Sosna przeważnie jest "drzazgowata" ciężka w obróbce nożykiem, trzeba bardzo powoli i precyzyjnie ciąć mimo iż jest miękkim drewnem.Lipa również się trafia o takich parametrach drzazgowatych, ale rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Lipienie powiadacie Łukasz ja i romans lecimy w sobotę na OS Łupawy masz chęć ? Roman sorry za ofa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 1 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Sambi, wybaczam Ci tego offa (jadę na stówę, gdyż dzisiaj gadałem z żoną i mogę , żyłki nie kupiłem, bo czasu nie było, ale pamiętam i jutro kupię). Joł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Kup kup bo ja nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi