DelTor0 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Klasiura Te pletewki rewelacja, przykuwaja wzrok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jak zwykle kawał dobrej roboty a w szczególności malowanko Tomek wklej może jakoś krzywo oko, to bedzie można po narzekać.Klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Cierniki 5 cm. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Czekam na kiełbie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Brak słów na cierniki. Zajmij się Tomaszu czymś innym, bo deprymujesz forumową społeczność 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Tomku,ale ławicę wypuściłeś . Piękna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Strzeble- kilka sztuk z tego stada tak mi się podoba, że nie oddam nikomu!Lipa, stelaż z jednego kawałka, od 5 do 6 cm, malowane pędzlem farbami akrylowymi. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Jak tam pod mostami było? Spisały się "na szybko malowane"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Są w intensywnym użyciu. Czekam na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Myślałem, że Ty się wybrałeś w moje okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Cząstka mnie daje właśnie nura w czarny odmęt Królowej! A poważnie- z chęcią wybrałbym się kiedyś na warszawskiego sandała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Na nasze sandacze aż wstyd zapraszać, tak ich dużo, ale Twoje woblery mogłyby pięknie połowić na letnich, wieczornych rafach.Gdyby Ci się kiedyś zdarzyło "chcieć być" - daj znać, zarezerwuję poligon na testy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Tylko nie na "berglu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Tam zawsze zajęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Ileż się naczytałem w starych wydaniach WW o tej słynnej miejscówce! Wciąż oblegana, wciąż rybna, tam chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie łowię na berglu, ale mogę wskazać kierunek w razie czego, zresztą - nie zabłądzisz, podążaj za nosem. Trochę się nabijam, ale podobno to już nie te same mety, zniknął stołeczny tort, wiatr rozwiał ostatni fetorek, ryb (podobno) coraz mniej. Chociaż - i tu muszę być uczciwy, często widzę z drugiej strony przesiadujące rzesze wędkarzy i stojące naprzeciw łodzie.Niejedna gwiazda wędkarska biła tam swoje rekordy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dla mnie najładniejszy watek na Forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Właśnie pojawiła się elektroniczna wersja "Wędkarskiej Braci", niebawem wersja papierowa. Wewnątrz wywiad z moją skromną osobą.Zapraszam do lektury! http://issuu.com/wedkarskabrac/docs/10_2014_meil_wb/1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 No to ładna zmyłka. Tomku - Romku. Wiesz, że byłem przekonany, że to Twoje prawdziwe imię i nazwisko? Teraz się okazuje, że pseudonim artystyczny, co w sumie dobrze się ma w relacji do tworzonych przynęt. (Tylko nie pisz mi proszę, że Roman Sidło powstał na cześć ulubionego gatunku literackiego... ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Dagon, gdybym naprawdę się tak nazywał to na samą myśl o swym mianie ryczałbym ze śmiechu. Jeżeli chodzi o nick i relację do tworzonych przynęt, to trafnie odgadłeś moje intencje. Romansów zaś się nie tykam (ale tylko w znaczeniu literackim ). Edytowane 26 Października 2014 przez romansidlo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dagon, gdybym naprawdę się tak nazywał to na samą myśl o swym mianie ryczałbym ze śmiechu. ...Zawsze to lepiej niż Psikuta. Gratuluję artykułu, zgrabnie, choć treściwie napisany, przyjemny tekst. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pojechałeś ^^ gratulacje, dobry wywiad i powodzenia w dalszej dłubaninie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dagon, cieszę się, że Ci się podoba. Jest mi tym przyjemniej, ponieważ tekst jest w całości mojego autorstwa i przed drukiem nie wymagał żadnej korekty. Trochę pokiełbasili początek, ale nic to... Marku, dziękuję serdecznie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Siódemki sandaczowe na wykończeniu. Jeszcze lekki podmalunek, oczy i lakier. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Moje ulubione strzeble, odsłona 669. 5,5- 6 cm, pływaki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi