Fin333 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Strzebelki - piszę to już 34 raz - rewelacja. Na nie wystarczy spojrzeć, wiadomo że muszą łowić!Ciekawią mnie te siódemki sandaczowe, jak wyjdzie po lakierowaniu, po nabraniu ogłady. Lubię takie "popaprane" przynęty, niełatwe do ogarnięcia szablonowym wyobrażeniem woblera. Może dlatego, że ryby też lubią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dzięki, Ubik! Sandaczówkom pozostał końcowy szlif i ostatnia warstwa lakieru, około pojutrza pokażę. Następne stado mozolnie się lęgnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Mozolność, wyznacznikiem dobrego woblera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 I coś dla mnie wówczas przybędzie. Strzebelki zapowiadają się wspaniale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dziś o czym innym, niż zwykle.W tym tygodniu jakiś bydlak ( można wstawić inne niecenzuralne słowo) wrzucił do parkowego stawu małego, dwumiesięcznego kotka.Kot został wyłowiony, zaniesiony do weterynarza- słowem uratowany.Weterynarz pochwalił umaszczenie i powiedział, że wyrośnie na piękną Panią Kot.Mam kociaka w swoim domu, ale z racji na pozostałe zwierzęta nie może tu zostać.Może znajdzie się ktoś, kto zapewni ciepły i bezpieczny dom tej małej, uroczej kotce?Udostępniajcie, jeśli możecie.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Piękne kocię, w przeciwieństwie do byłego "właściciela", nogi z d...y powyrywać to mało. Jakim trzeba być człowiekiem żeby zrobić coś takiego? Brrr... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Sandaczowe siódemki prawie wyszykowane, ot oczka jeno odrapać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Fajne, takie przypruszone kolorami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dobrze to ująłeś- biorąc pod uwagę zastosowaną technikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Zajefajne! Czy to są zwykłe brokaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Nie, to nie brokaty. Banjo wpadł na dobry trop, bo są to suche pastele w połączeniu z masą mikową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Super efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 A ja uparcie czekam na kiełbie :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Dzięki, Koledzy. Kiełb to ciężki temat, łuska mi sen z powiek spędza, bo chciałbym malować bez szablonów, siatek, odcisków itp. Ale obiecuję, że kiełb też będzie, bo musi być! Choć w sumie już był, ale taki trochę niekiełbiowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Nie, to nie brokaty. Banjo wpadł na dobry trop, bo są to suche pastele w połączeniu z masą mikową.To nie było takie trudne pamiętając o piaskuńcach .A ja czekam na strzebelkę z płetewkami . Edytowane 3 Listopada 2014 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak, tak- jedna już jest gotowa, wedle życzenia strrrasznie myszkująca. Testowałem ją dziś w jeziorze i odskakuje na boki zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 O to to. Mów mi tak więcej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Magiczne pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ten największy z ostatniego pudełka ile ma? wygląda na 13-14cm. Zamierzasz się za niego wziąć? Chyba nie za często bierzesz się za takie "krowy"? Chętnie zobaczyłbym go w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 "Tylko" 10 cm ma. A będzie to strzebla na skandynawskie pstrążki. Nie za często- z własnej nieprzymuszonej woli nie robię takich, ale jak ktoś chce to nie mam wyjścia. Pewnie będzie wyglądał tak samo jak te mniejsze, pokażę jak będzie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jakiś taki potężny się wydaje w porównaniu do reszty nie wiem na czym chowana taka strzebla, ale chętnie podrzuciłbym tą "paszę" moim kleniom rozumiem, każdy struga co lubi, ja na początku swojej twórczości nie strugałem nic powyżej 3cm bo wydawało mi się to duże Będę czekał i obserwował wątek- jak zawsze zresztą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Strzebla mutant - aż poszedłem do wiki sprawdzić, do ilu centymetrów strzeble dorastają i tu niespodzianka, bo średnio ich długość wynosi od 6. do 10. cm, a maksymalnie mogą mieć nawet 17 cm. Czyli ta moja mieści się w wartościach średnich. W życiu bym nie powiedział, że takie byki mogą być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Po głowaczu w wersji sześciocentymetrowej pora na piąteczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Strzeble na wygnaniu robią dobrą robotę. Niemieckie okonie zażerają aż miło. Edytowane 5 Listopada 2014 przez romansidlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 A cierniki smakują jaziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi