romansidlo Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Migawki z warsztatu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Haha linijka wymiata Fajna armia się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Ta sama linijka jest w "Wędkarskiej Braci" na jednym ze zdjęć. Czuję, że za kilka lat sprzedam ją za gruby hajs! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 3mam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Linijka znana już i niezastąpiona u romansa w warsztacie Niezłe stadko Tomasz Edytowane 7 Listopada 2014 przez Sambor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Panie Tomku, przy takiej ilości produkowanych wobków konieczna jest piła taśmowa. Brzeszczot jest dobry na początku a później to tylko strata czasu. Mnie kosztowała 5 funtów a tnie aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Panie Adamie, chyba zjadł Pan co najmniej jedno zero! Tak, przymierzam się do zakupu jakichś pił, szlifierek, wyrzynarek. Jestem na etapie zapoznawania się z tematem. Edytowane 7 Listopada 2014 przez romansidlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Połamańce, dwa największe mierzą 9 cm, kolejne 6,5 cm, a podwójnie łamane 5,5 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Kosztowała dokładnie tyle ile napisałem. Kupiłem ją na aukcji, miała jeden feler, tępy brzeszczot za którego zapłaciłem tyle co za piłę i drugie tyle za przesyłkę. Przy okazji pytanie, czy ogonki też są robione z połówek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Tomku,idziesz jak błyskawica. Pewnie troszkę zwolnisz przy nadawaniu akcji . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Adamos, gratuluję w takim razie bardzo korzystnego zakupu. Kiedy robię z połówek to tak- ogonki również z połówek. Sławomirze, nie mam żadnych hamulców! A zwłaszcza przy akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 No nie, Intercity . Tylko pozazdrościć. Ale kiedyś odpoczywasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Dzisiaj, podczas zasłużonego odpoczynku, odmalowałem dla relaksu 666 płetw. Edytowane 8 Listopada 2014 przez romansidlo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Weźmy pod rozrachunek przykładowo 10 głowaczy. Musimy im pomalować 20 płetw. Każda płetwa ma średnio 10 promieni, co daje liczbę 200 pociągnięć pędzla. Jednak istotniejszą rzeczą tutaj nie jest liczba promieni, a precyzja, z jaką należy poprowadzić pędzel, bo 200 maźnięć na szybkiego zrobić to żadna trudność.Ok, mamy 200 promieni, a na nich czarne kreseczki. Średnio jest ich 5 na jednym promieniu, co przy 10 promieniach daje nam liczbę 50 kresek. Czyli, jak łatwo obliczyć, jeden wobler posiada ich 100. Przy założonym na początku przykładzie dziesięciu sztuk, daje to liczbę 1000 kresek, które to, rzecz jasna, również muszą być nałożone z uwagą.Podczas wykonywania tych czynności organizm można wprowadzić w stan nirvany. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Po prostu kreślarz, ale z pasją i w ekstazie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 A tak nacinam szparę pod stelaż. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Próba wannowa trójczłonowca 9 cm, zaczepionego za oczko w korpusie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Praca ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Aż boję się zobaczyć jak pracuje złapany za oczko na sterze . Fajnie się zapowiada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Kolorowo, przed lakierem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Malinowe! ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam czym i jak malujesz swoje woblery ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Zapraszam do przejrzenia mojego wątku. Tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zabiłeś klina ale sensownie bo za miesiąc kolejna osoba by zapytała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Porobiłem ostatnio trochę łamańców. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi