romansidlo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Żywe drewno. Żylety 7 cm i 0,5 cm grubości oraz paleta łamańców. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Widzę, że spodobały się łamańce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Się oszukałem Romana a tu buba teraz jest TG a kiełbia jak nie było tak nie ma Opierdzielasz się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Żywe drewno. Żylety 7 cm i 0,5 cm grubości oraz paleta łamańców. IMG_5912.JPGIMG_5913.JPGWidzę, że masz już powklejane stery. Z ciekawości zapytam; jak nakładasz pòźniej lakier bezbarwny ? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Banjo, mam takie zrywy na łamańce co jakiś czas. Po części jesteś autorem tego zrywu. Obcy91- kiełbie maluję po staremu jeszcze, wciąż nie obczaiłem w miarę szybkiej metody malowania łuski. Ale co się odwlecze to nie uciecze!Spinnerman, po prostu zamaczam w lakierze, tylko trzeba to robić powoli żeby nie zalać steru. Szlifuję stery na równo z korpusem, potem to miejsce zamalowuję, więc nie ma zbytniego problemu z zamaczaniem w lakierze. Wiadomo, że trochę lakieru wjedzie na ster, ale moim zdaniem to nie przeszkadza. No i dodatkowy plus takiego rozwiązania to zabezpieczenie steru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bardzo ładnie to wychodzi. Małe dzieła sztuki. Gratuluję talentu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Przedstawiam Państwu trzy portrety rodzinne.Na pierwszym i drugim zdjęciu- matka Zofia Głowacz z córką Malwinką oraz pani Beata Ciernik i jej filigranowa córeczka- Adelcia.Na ostatnim zdjęciu państwo Strzeblowie w komplecie- Marian z żoną Hanną i ich dziatwa- Jagódka i Jasio. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Piękności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zestawy dla wędkarza o wielkim sercu, nie może przecież rozdzielać rodziny, musi zabrać wszystkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 A potem jeszcze łowić mamuśką, a córeczka jako skoczek na troku bocznym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Najgorzej i tak będzie miał Marian w zestawie z żoną - "No jak płyniesz Marian, jak płyniesz! Na boki mykaj, mówiłam ci tysiąc razy, na boki, a mogłam wyjść za Juliusza Łamańca, ten to mykał, a jaką karierę zrobił. Zamilcz kobieto! Ostatni raz cię na ryby zabrałem!" "Daleko jeszcze? Zakwilił Jasio." 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 To jawna dyskryminacja. A gdzie zestaw ojciec i syn..? No dobra, takie ładniutkie, że przymknę oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Przedstawiam Państwu trzy portrety rodzinne.Na pierwszym i drugim zdjęciu- matka Zofia Głowacz z córką Malwinką oraz pani Beata Ciernik i jej filigranowa córeczka- Adelcia.Na ostatnim zdjęciu państwo Strzeblowie w komplecie- Marian z żoną Hanną i ich dziatwa- Jagódka i Jasio. Najgorzej i tak będzie miał Marian w zestawie z żoną - "No jak płyniesz Marian, jak płyniesz! Na boki mykaj, mówiłam ci tysiąc razy, na boki, a mogłam wyjść za Juliusza Łamańca, ten to mykał, a jaką karierę zrobił. Zamilcz kobieto! Ostatni raz cię na ryby zabrałem!" "Daleko jeszcze? Zakwilił Jasio." Hahhaa Nie no, leżę, daliście panowie ognia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jak przeczytałem: "Na boki mykaj, mówiłam ci tysiąc razy, na boki, a mogłam wyjść za Juliusza Łamańca, ten to mykał, a jaką karierę zrobił." to oplułem monitor ze śmiechu. :D Dagon powinien jakieś humoreski pisać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 (...)Dagon powinien jakieś humoreski pisać!Niech pozostanie przy satyrze. Mi osobiście najbardziej przypadła do gustu taki oto fragment (cytuję z pamięci):"Moja żona wędkowała ze mną tylko w okresie promocji przedmałżeńskiej.Ale i ja wtedy goliłem się codziennie." 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Absolutnie piękne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 woblery z Bielska :D :D Padłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Minóg, praca oczko A i B. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 O łaaa.... super pracuje, ale na oczku A jakoś bardziej mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Też mi się na A bardziej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 A ja wiosną zobaczę na którym kleniom się podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Heh, ten niestety jest dla Banjo. Twoje są właśnie w lakierowaniu i są tylko z oczkami A. Ale za to są troszkę ładniejsze.I jeszcze opalizują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 A mi zdecydowanie bardziej odpowiada praca B pstrągi to lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 A mi zdecydowanie bardziej odpowiada praca B pstrągi to lubią Mi również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) A to jest mocowanie niżej czy wyżej ??? Właśnie A fajnie zamiata drobniej ale z wychyleniami na korpusie Edytowane 6 Grudnia 2014 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi