guciolucky Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Coś tam na strzeble łowio. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Woblery TG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Minóg, praca oczko A i B. O ja pitole,zajebistą płynność żeś Pan osiągnął.Szkoda tylko że w wannie kręcone........czekam na rzekę z nadzieją na taki sam efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 W rzece to, Panie, jeszcze bryka na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 No właśnie,a brykać może fajnie i dobrze ,a także źle i nie fajnie. Kibicuję mocno ,bo nawet jak na wannę, płynność ruchu przynęty jest bardzo dobra.Gratuluję umiejętności i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pięknie pracuje i na A, i na B. Głosy podzielone, więc chyba musisz Tomaszu zrobić także wersje podwójne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tomek właśnie jesteśmy świadkami rewolucji w wobkach pstrągowo-kleniowych . Dwa oczka zdecydowanie działają , jaka róznica w pracy 2w1 to jest to Super ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie, nie, świadkami rewolucji nie jesteśmy- to już dawno było przerabiane, ja jedynie odkurzyłem ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Nie, nie, świadkami rewolucji nie jesteśmy- to już dawno było przerabiane, ja jedynie odkurzyłem ten temat. Na moją prośbę, ale nie przeze mnie wymyślone. A temat rzeczywiście nie jest nowy, ma co najmniej 7 lat. Myślę, że Tomek wie o co chodzi. Są też fabrycznie robione wobki. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ok, dla mnie to rewolucja w TG nie bylo takich i bardzo dobrze , ze sie ukazaly ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kolejna odsłona potomkiń Kylie Minogue. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Wyglądają super- jak zawsze zresztą ps. okoń na skandynawskie wody już ukończony? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Aaa, zapomniałem, że miałem gadzinę sfilmować. Już poleciał do nowego domu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Bardzo fajnie dobrane kolory i skoro poleciał to zakładam, że pracował bez zarzutu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Prawie wszystkie zostają w wersji A ??? Jak dla mnie trafiony wybór chociaż ..... między A I B też by było ciekawie tam na marginesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Znam miejsce w rzece gdzie, kiedy woda osiąga około 4-5C, obficie wyłażą na powierzchnię substratu minogi strumieniowe, mam nadzieję, że do tego czasu uda mi się zebrać trochę woblerów imitujących te organizmy i wtedy będę mógł określić, które z nich spełniają swoje zadanie. Filmy czy zdjęcia działają na nasze zmysły a co zadziała na ryby dowiem się wczesną wiosną :-) Gumy testowałem w tym roku i nie dawały rady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Garść kóz, 6 cm. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kapitalna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Oj tak, to po prostu musi kosić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.t Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Naprawdę robią wrażenie , tylko pozazdrościć umiejętności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Lipień i kleń pod głowacicę wyszły spod noża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Kleń po spotkaniu z brzeszczotem uległ rozczłonkowaniu. Następnie wprowadziłem weń dwa misternie powyginane rusztowania. W części głowowej, azali przedniej, zawile poprowadziłem jeden (!) drut. Zarzucę objaśnianie przebiegu drutu w części ogonowej, gdyż fot. 666 ilustruje wszystko.Sobie tylko znanym sposobem połączyłem oba druty. Fot. 666 Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Woblery TG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Fajnie że zaginasz drut do góry, kiedyś jak tutaj pokazałem ten "sposób" wielu się dziwiło dlaczego, pisano że zagięcie powinno powstać na dolnej części, w razie nacięcia czy coś (nie wiem o co chodziło...) nacina się ten zagięty element... dziwne.Wydaje mi się, że wiem jak jest zagięty drut w przedniej części i jak to połączone razem, kiedyś właśnie też tak zrobiłem kilka łamanych.Jest dość upierdliwe to wyginanie jak się ma dwa oczka ojj jest.edit:Jakby był jakiś konkurs na odgadnięcie wygięcia to gadaj hehe Edytowane 10 Grudnia 2014 przez obcy91 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) E tam, za proste pytanie na konkurs, po chwili byłoby ze 20 prawidłowych odpowiedzi! A drut tak mi się zagięło akurat. Nie mam w sumie zdania, czy tak jest lepiej. Na chłopski rozum wydaje się, że jak jest zagięcie w kierunku grzbietu, to trudniej je rozgiąć. Bo drut napiera na lite drewno, a nie na klej. No chyba, że sklejamy korpus z dwóch części, to wtedy wsio rawno.Faktycznie, jak się nacina rowek pod ster tarczą przy kilku tys. obrotów, to można zajechać na drut. Nie ma to jak zwykły brzeszczot. edit: musiałem wstawić trzy przecinki, bo mi żona zwróciła uwagę (polonistka) Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Woblery TG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Ja też jak montuje drucik przez całość to odginam go do góry. Wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem. Wycinam miejsce pod ster przed montażem drutu. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez adashhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi