Skocz do zawartości

Woblery TG

Rekomendowane odpowiedzi

Prześledziłem cały wątek powiem tak,sam trochę skrobie i wiem ile pracy i czasu ta pasja kosztuje
a to,co tutaj autor prezentuje to dla mnie mistrzostwo w lurebuildingu,nic tylko
pogratulować talentu Tomku. :good: 
PS  Czy można kupić (zamówić) twoje woblerki?

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Tomaszu, mam bardzo mieszane uczucia. 

Raz już zwracałem Ci delikatnie uwagę, teraz będę bardziej dosadny, choć nadal szczerze życzliwy:

Niektóre woblerki dopieszczone, widać, że się starasz. I, co najgorsze, że potrafisz. I zaraz obok takie naciapane byle jak, niczym przez małe dziecko. Gdybyś nie umiał, byłbym wyrozumiały, ale od pewnego czasu zwykłeś przeplatać rękodzieło z jarmarczną tandetą. Nie trzymasz poziomu. Przemyśl sobie, co chcesz osiągnąć. Jaki ma być Twój wizerunek. Czy na pewno warto dla doraźnych korzyści tak słabe twory sygnować swoim nazwiskiem.

Januszu, ja nie mam mieszanych uczuć. :)

I zaraz obok takie naciapane byle jak, niczym przez małe dziecko. Gdybyś nie umiał, byłbym wyrozumiały, ale od pewnego czasu zwykłeś przeplatać rękodzieło z jarmarczną tandetą.

No cóż, to tylko realizacja życzenia klienta- woblery wyglądają dokładnie tak, jak życzył sobie przyszły ich właściciel. Poza tym- to już Jego trzecie zamówienie woblerów w tej kolorystyce. Chodzą dobrze, łowią, klient zadowolony, a Jego radość moją radością.

A czy Jego gust to jarmarczna tandeta? De gustibus non est disputandum.

Czy na pewno warto dla doraźnych korzyści tak słabe twory sygnować swoim nazwiskiem.

Jeżeli te doraźne korzyści są zdjęciami ryb mających w pysku wobler w jarmarcznym guście, to owszem, warto jak najbardziej.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Woblery TG
  • Like 1

• 5 tygodni później...