romansidlo Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Im dłużej na nie patrzę tym bardziej mi się podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Super malowanie.Jak zwykle bardzo staranne wykonanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perez123 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Prześledziłem cały wątek powiem tak,sam trochę skrobie i wiem ile pracy i czasu ta pasja kosztujea to,co tutaj autor prezentuje to dla mnie mistrzostwo w lurebuildingu,nic tylkopogratulować talentu Tomku. PS Czy można kupić (zamówić) twoje woblerki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jak zwykle wykonanie pierwsza klasa tylko pogratulować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Te 2 pierwsze to chyba szczupaczki? Moje 1 skojarzenie przed powiększeniem, jesiotry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ano, szczupłe miały być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Głowacze to chyba najładniejsze Twoje woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) PS ukrył się tu wobler mojej żony, "zgadnijcie który" Edytowane 2 Marca 2015 przez Woblery TG 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Takie typowe to stadko, "normalne rękodzieła" w Twoim stylu Podwójne oczko przy łamańcu ciekawe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Oczopląsu dostałem. Coś niesamowitego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jak zwykle rewelacja PS ukrył się tu wobler mojej żony, "zgadnijcie który"Niebieski? ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Zbite w stadko przed drapieżnikiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Tomaszu, mam bardzo mieszane uczucia. Raz już zwracałem Ci delikatnie uwagę, teraz będę bardziej dosadny, choć nadal szczerze życzliwy:Niektóre woblerki dopieszczone, widać, że się starasz. I, co najgorsze, że potrafisz. I zaraz obok takie naciapane byle jak, niczym przez małe dziecko. Gdybyś nie umiał, byłbym wyrozumiały, ale od pewnego czasu zwykłeś przeplatać rękodzieło z jarmarczną tandetą. Nie trzymasz poziomu. Przemyśl sobie, co chcesz osiągnąć. Jaki ma być Twój wizerunek. Czy na pewno warto dla doraźnych korzyści tak słabe twory sygnować swoim nazwiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Januszu, ja nie mam mieszanych uczuć. I zaraz obok takie naciapane byle jak, niczym przez małe dziecko. Gdybyś nie umiał, byłbym wyrozumiały, ale od pewnego czasu zwykłeś przeplatać rękodzieło z jarmarczną tandetą. No cóż, to tylko realizacja życzenia klienta- woblery wyglądają dokładnie tak, jak życzył sobie przyszły ich właściciel. Poza tym- to już Jego trzecie zamówienie woblerów w tej kolorystyce. Chodzą dobrze, łowią, klient zadowolony, a Jego radość moją radością.A czy Jego gust to jarmarczna tandeta? De gustibus non est disputandum. Czy na pewno warto dla doraźnych korzyści tak słabe twory sygnować swoim nazwiskiem. Jeżeli te doraźne korzyści są zdjęciami ryb mających w pysku wobler w jarmarcznym guście, to owszem, warto jak najbardziej. Pozdrawiam! Edytowane 2 Marca 2015 przez Woblery TG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Niebieski? ;DPride, skąd wiedziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Każdy ma swój styl, Twój jest bardzo charakterystyczny, nie do podrobienia niebieski jako jedyny wyłamywał się z pewnego schematu co nie znaczy, że nie jest piękny ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 piękne !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Pstrągi prawdziwa klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Zapatrzywszy się w hasające mrówska oraz zasłuchawszy się w melancholijny klangor- prawiem we żmiję wlazł. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Tegoroczny wylęg. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi