romansidlo Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 7 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Można małą uwagę? Dwa posty powyżej, dwa zdjęcia, czegoś mi brakuje na nich. Doszedłem do wniosku że także powinny mieć płetwy Tomku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 O które chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 5-6 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Te które wrzuciłeś nawet dziś pstrążki, ten 7cm. woblerek . Zdecydowanie pasują im płetewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Aaa, już mi sił na płetwy zabrakło, ale kołatała mi się po głowie ta myśl. Wbrew pozorom, cholernie ciężko namalować dobrą płetwę, która będzie dopełnieniem stylu, w jakim namalowano woblera. Tu chyba się bałem, że płetwą popsuję efekt, który chciałem uzyskać.Ale na pewno będę próbował w następnych coś subtelnego pomazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 5-6 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 4,5- 5 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 5- 7 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Niezłe stadko :)Wygląda jak by szły na spóźnione tarło Te samczyki są PIĘKNE :)To wszystko jest malowane pyndzlym ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dzięki, Norbert. Tak, wszystko tylko pędzlem maluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 5-6 cm IMG_7934.JPGIMG_7942.JPGIMG_7954.JPG baaardzo mi się podoba ten sposób zdobienia, cala reszta też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Wrzucam zdjęcie 300 kb, a po załadowaniu wychodzi 24 kb. Co jest grane? Edytowane 17 Września 2015 przez Woblery TG 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Piekne pstrazki Zdjecia wrzucaj przez hosting z innych stron (np google picasa). Bedziesz mial wtedy duze ladne zdjecia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Albo pl.tinypic.com Edytowane 17 Września 2015 przez kacper524 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 (edytowane) Dzięki, Koledzy. No to próbuję dodać: Edytowane 18 Września 2015 przez Woblery TG 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 I odrazu lepiej Nie trzeba klikac na miniaturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 No, elegansio, jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Sorki za off top ale ktoś wie jak pobrać kody z pl.tinypic.com ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Dziś zrobiłem pudełko z deski lipowej. Zamykane wsuwaną szybką z poliwęglanu. Docelowo na bocznej ściance akrylowy malunek. Chyba niezły byłby z tego prezent dla wędkarza? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Piękne! Kiedyś widziałem takie pudełko z wydłubaną dłutkiem rybą na boku, albo na wieczku (też drewnianym). Podsuwam jako pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ech, jak żelaźniaki matchboxa w pudełkach....nie wiem co lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Remek, dobry pomysł! Ścianki lipowe, dość grube, idealne do rzeźbienia. Chwycę za dłuto i spróbuję swoich sił. Grzesiek, ja wolę żelaźniaki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi