wepster Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Dzienne światło, bez lampy: MISTRZOSTWO ŚWIATA! Napatrzeć się nie mogę. Wyszedł piękny, jak żywy. Mega robota! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Półmetek. IMG_9502.JPGno mistrzostwo świata jak na razie co do pstrąga nie wierze że ludzkie ręce robie takie dzieła , maszyna i owszem sam bym nagrał soft pod takie frezowanie ale ze człowiek ?! szacunek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Półmetek. IMG_9502.JPGJak na razie to mi pstrąga nie przypomina... A pstrąg ze wcześniejszych postów zajebisty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Piękna robota kopara opada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jak na razie to mi pstrąga nie przypomina... Bo to INDIAŃSKI NÓŻ, a tam nie zawsze wilki, orły i pstrągi był odwzorowane tak jak przy wcześniejszej replice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Prawie że gotowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Projekt "odpasiony czterdziestak" w toku.Namęczyłem się przy proporcjach, gumka często była w użyciu, ale chyba jest ok? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nic tylko czekać na dalsze etapy i finał miłej pracy życzę i czekam na info na priv pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Sprzęcicho gotowe! Już za kilka godzin będę nad najładniejszą rzeką na globie!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Co to za rzeka Tomku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Podejrzewam, że to ta sama rzeka, o której myślisz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ani się obejrzałem i zaś północ. Przy dzierganiu czas zlatuje na łeb i szyję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Gad się w mękach wyłania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom rynku, przygotowałem na sezon 2016 niespodziankę. Otóż powstała wersja piankowa woblerów na bazie korpusu strzebli/ pstrąga w rozmiarach 5, 6 i 7 cm. Wersja zdecydowanie korzystniejsza cenowo, wizualnie niczym się nie różniąca od jej drewnianego odpowiednika. Pod względem pracy również jestem pełen optymizmu, woblery są w fazie testowania.Oczywiście stali (a i nowi też) odbiorcy "drewna" nie muszą się obawiać, bo obiecuję, że nie będą zaniedbywani! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dziś się nagłowiłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Woow...Masz kolego talent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Po dzisiejszej sesji w jamie pstrąg wygląda tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 No już prawie że. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 kolego ile kosztował by zanderek w twoim wykonaniu-potrzebuję na prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) @cyprys19, dzieło sztuki jest trudne do wycenienia pytanie czy artysta będzie w stanie nabrać weny na wykonanie innego gatunku...Najlepiej zapytaj Tomasza na PW ile w przybliżeniu godzin poświęca na takie coś, a wtedy sam zaproponuj mu sumę No i jak nie robi Ci różnicy czy rzeźbione w drewnie, czy odlew to Lesiewicz ma w ofercie. A ja znów z niecierpliwością czekam za efektem końcowym Edytowane 6 Stycznia 2016 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 "Artysta" na razie nie jest w stanie, bo absynt mu się kończy. Przy pstrągu zszedł mi już prawie tydzień po kilka godzin dziennie. Myślę, że w 10 dni się uwinę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Przepraszam Tomaszu że się wtrąciłem, ale nie szło się powstrzymać Sporo godzin i to przy gatunku który już masz rozpracowany. Wartość rzeczywistą trudno wycenić, roboczogodziny już dają jakiś obraz pytającemu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Gotów do malowania. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Gratuluje talentu i cierpliwości Piękna rzeźba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zaś godzina malowania pękła, a tu człek ciągle w polu... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi