romansidlo Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Półmetek lakierunku. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 A gdzie rzeźbionki? Ładne były (są?). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ładne te marmurkowe jerki .Malowanie tak trochę przypomina marmur .To tylko takie Moje skojarzenie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Na rzeźby na razie czasu brak, ale mam już przycięty elegancki klocek pod lipienia 50 cm. A przyznać muszę, że niesamowicie mnie ciągnie do rzeźbienia. Niebawem coś się ruszy w tym temacie. Będę wrzucał foty na bieżąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Pudełka malowane akrylami. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Miodzio pudełka. Stylowe, klasyczne i klimatyczne. Takie coś właśnie kojarzy mi się z łowieniem pstrągów. Pudełka są na woby czy na muchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dzięki! Te pudełka nie są zbyt użytkowe, raczej tylko jako opakowanie na prezent się nadają. No i oczywiście w moim przypadku są na woblery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Dlaczego nie są użytkowe? Dobry lakier w paru warstwach powinien wystarczyć do zabezpieczenia pudełka? Tzn nie znam się i tak luźno myślę....ale czy np na rozpoczęcie sezonu trociowego nie fajnie byłoby wybrać się z przynętami w takim jakimś bardziej fajnym i klimatycznym niż plastik pudełku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Pudło z tęczakiem piękne!!! Niesamowity efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Kamil G dzięki!Night Walker, pewnie, że po polakierowaniu można śmiało używać. Chodziło mi bardziej o nieużyteczność ze względu na wymiary tych pudełek. To mniejsze ma wymiar wewnętrzny 7 na 4 cm, więc wejdą maks dwa wobki. Do tego większego (wymiar wewn. 6 x 9) 4 woblerki wejdą.W pełni się zgadzam co do klimatu, na potwierdzenie wrzucam fotkę mojego odpicowanego podbieraka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Woblery klasa, unikatowy styl, ale rzeżby i pudełka pełen odlot.Serdecznie pozdrawiam - Olgierd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Troćka na półmetku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Troćka gottowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Czarniawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jaka waga tych woblerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 12 cm płoć- 45g10 cm płoć- 25 g10 cm okoń- 28 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Trochę żarówek. I szczuka 15 cm na warsztacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Szczuka się wyłania. Ładnych kilka dób malowania. I żarówki. Edytowane 2 Marca 2017 przez Woblery TG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Oficjalnie zapraszam na moją stronę (choć jeszcze nie dokończoną):http://woblerytg.pl/ oraz do sklepu:http://sklep.woblerytg.pl/index.php/pl/ Wymagane są jeszcze pewne poprawki i uzupełnienia, ale kupować już można! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Rybki na moje woblery z żywicy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojciechR Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Z jakiej żywicy Pan odlewa? Edytowane 20 Marca 2017 przez WojciechR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Płoćka na słitfoci. Edytowane 23 Marca 2017 przez Woblery TG 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Pierwszy odlew tłicza 6 cm/6 g po testach. Opad z lusterkiem, drobna praca ogonowa przy wolnym prowadzeniu, przy szybszym prowadzeniu praca zdecydowanie agresywniejsza. Podczas podszarpywania błyska, wariuje. Jest git. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Lakierowany japoniec. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi