romansidlo Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Pierwsze próby z aerografem. To maluje samo, wystarczy nacisnąć! Czas pracy w zestawieniu z pędzlem to 8 do 1. Kosmos. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 15 cm w malowaniu drugi raz w życiu aerografem. 8 cm w przygotowaniu matki pod formę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Najpierw kupiłem tg180. Po trzech godzinach użytkowania ukręciłem dyszę. Gwint został w środku. Wyj...łem ten szajs i szarpnąłem się na niemca. Mega kozak, dizajn jak pióro prezydenta. A własności użytkowe lepsze od wyglądu. Polecam. Dyszki w tym nie ukręcę, bo na innym patencie mocowana, wsuwana w taką skuwkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Mój jerk- okoń seledynowy 10 cm wygrywa zawody. Michał, gratulacje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Wczoraj, czyli 9 maja wpuściliśmy do dopływów rzeki Łeby 60 tys. sztuk narybku troci wędrownej. Zarybienie przeprowadziliśmy na cztery auta. Poniżej film dokumentujący przydział kol. Arka i mój. Dziękuję wszystkim kolegom biorącym udział w akcji! Edytowane 10 Maja 2017 przez Woblery TG 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Guma- jedna, druga, trzecia, kolejna- nic.Jerk TG natural, czerwony, grafitowy w rozm. 8-12 cm- nic.Szczupak TG 15 cm- jeden atak pistoleta i spad.W końcu jerk TG okoń seledyn 10 cm i- łup.Potem płoćka TG seledyn 10 cm- znowu łup.Następnie jeszcze kilka razy łup- wszystko tylko na seledyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Pseudo real wymalowany, lecz przed polakierowaniem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Piękna robota,gratuluję Koledze talentu i umiejętności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Piękny pstrągal! Gratki i dzięki za fotkę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Płoćka pseudo real 8 cm odmalowana, odlakierowana, uzbrojona w czarne VMC, sprawdzona w boju. Wziąłem ją dzisiaj na belony i kosiła najlepiej ze wszystkiego. Piękny opad z lusterkiem, dość szeroki wężyk przy jednostajnym ściąganiu. Eleganckie odskoki przy podszarpywaniu. Wyszła kozacko wizualnie i utylitarnie. Jestem zadowolony! Można uruchomić produkcję. Edytowane 15 Maja 2017 przez Woblery TG 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Płoćka pseudo real 8 cm odmalowana, odlakierowana, uzbrojona w czarne VMC, sprawdzona w boju. Wziąłem ją dzisiaj na belony i kosiła najlepiej ze wszystkiego. Piękny opad z lusterkiem, dość szeroki wężyk przy jednostajnym ściąganiu. Eleganckie odskoki przy podszarpywaniu. Wyszła kozacko wizualnie i utylitarnie. Jestem zadowolony! Można uruchomić produkcję. Powiem krótko i na temat - BRAWO TY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Onegdaj zakupiłem w mieszalni ostatnie dwie setki kameleona w dobrej cenie. Całkiem nieźle się mieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 10 cm, 28 g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Żeby nie zapomnieć, jak się tyra w lipce- podjąłem się wydziabania kilku jedenastek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Szczupak TG łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Półmetek lakierowania. Malowanie, jak dla mnie- no już prawie że jest oks. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Płoć pseudo real 8 cm, 17 g. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Pseudo real z b. bliska. A dlaczego pseudo? Bo matka drewniana, a nie trupek. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Przepiękne cacuszka jak zawsze..wielkie Gratki za talenta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Czapki z głów,powiem krótko-BRAWO TY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 OOOOOOOO k........ wa , niszczysz system . Piękna robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Fotka od zadowolonego łowcy z Holandii.Szczupak 110 cm na jerka szczupaka TG 15 cm.Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi