Damian83 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Super robota oczka będą piękne stojak szybko zrobisz gwozdzie, deska I jazda ja też się zastanawiam Nad robieniem oczek sobie Sam na pewno są ładniejsze I chyba wychodzi nawet to taniej niż gotowe 3d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 21 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Zdecydowanie taniej! I robisz sobie jakie chcesz i nie jesteś uzależniony od dostawcy.Pierwsze koty za płoty i kilka się suszy. Będą git. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Super ciekawe czy lakier nakrapiany z góry dałby radę zamiast żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Super ciekawe czy lakier nakrapiany z góry dałby radę zamiast żywicyDamian próbowałem i nie wyszlo mi , pęcharzyki powietrza widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Ale ja mam ten lakier akrylowy nie robią się pecherze jutro sprubuje z dwa oczka zakropic zobaczymy Co bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Tomek może to śmieszne ale w tych programach jestem zielony..w czym to zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Wymieniłem nazwę programu kilka postów wyżej- gimp. Darmowy, ale całkiem przyzwoity i do tego typu zabaw wystarczający. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Tomku czytasz w moich myślach,bo ostatnio jak oglądałem Twoje jerki stwierdziłem,że stać Cię na ładniejsze oczka,a tu proszę.Widzę,że Tobie też nie do końca one pasowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 No zdecydowanie nie pasowały.Damian83, przerobiłem kilka różnych lakierów akrylowych, ale wszystkie były mętne. Ten Twój jest krystalicznie przejrzysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 No zdecydowanie nie pasowały.Damian83, przerobiłem kilka różnych lakierów akrylowych, ale wszystkie były mętne. Ten Twój jest krystalicznie przejrzysty?Niestety na oku nie daje rady daje lekko mleczną poświatę na woblerach jest OK ale tu nie da rady lakier jest koloru mlecznego po wyschnięciu robi się przezroczysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 22 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 No tak właśnie myślałem. A do tego pewnie ma spory skurcz przy schnięciu i tworzy wklęśnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 31 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Szczupki piętnastki dostały nową łuskę, nowe buzie oraz nowe oczy. Właściwie to całe nowe są. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Wydrukowałem oczy dla płoci. Wyszły obiecująco. Drukował będę również wersję srebrno-złotą. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Pięknie wyszły naprawde super Sam je podrasowałeś tym rużem czy z gotowego oka z Google? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dzięki. Pokombinowałem z kontrastami i kolorystyką w programie do obróbki zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Abstrakcyjne te oczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 I kolejne, teraz srebrne. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Piękne normalnie Cuda pewnie dużo pracy było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 No jest zabawy trochę.A tak oczy wyglądają zaaplikowane płociom. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Szczupak 15 cm/50 g po gruntownym liftingu. Niebawem dostępny. Na razie dwie wersje kolorystyczne- z żółtym lub pomarańczowym brzuchem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Czternastka z nowym okiem oraz malowana w całości pędzlem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Piekne plocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Odzyskać konto Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Kawał dobrej roboty, na jakim papierze drukujesz oczy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Dzięki, staram się jak mogę. Drukuję na papierze kodaka błyszczącym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Świetne woby ! pawie 3D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi