romansidlo Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Przy malowaniu poniższych wykorzystałem miękkie pastele koh-i-noor wcierane w fakturę drewna, przeszlifowanego papierem o gradacji 120. Potem bardzo przejrzyste warstwy lakierów akrylowych z niewielką domieszką farb. Opalizacja pokryw skrzelowych. Na pierwszym woblerze wyszła całkiem fajna skórka. Zdjęcia niestety nie wyszły korzystnie. 5cm 6cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Głowacz wymiata namówił mnie Pan- Panie na płetwę w tej chwili muszę coś w końcu pomyśleć na mych głowaczach z płetwami pozdrowionka Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Sambor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nóż se zrobiłem. Róg znalazłem, drewno z jakiejś dechy, kora z brzozy oderwana z rzeźby krasnala. Następny będę robił z wczuciem, klingę już zamówiłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Od imitacji kozy do kozika. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 A potem nazad-od kozika do kozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Uroboros. Kwintesencja lurebuildingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 W zimnej kozie zamknięty strugam kozę kozikiem. Czas drew podrzucić do kozy, bo aż kozy lecą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Fajne malowanie , bardzo zgrabne przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Od kuchni z kuchni. Gięcie drutu do cierników 5 cm, kiełbi 5,5 cm i głowaczy 6 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Przeglądanie Twojego wątku sprawia wyjątkową przyjemność. Co się zaglądnie, jest jakiś nowy piekny egzemplarzyk. Głowaczyki, jak i te następne - coś pięknego! Zwłaszcza od głowacza nie idzie wzroku oderwać Eksperymentujesz na różne sposoby i efekty powalają. Super robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 4,5 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Uff, uwielbiam takie woby. Świetne malowanie a i prezentacja odpowiednia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dzięki! Czasem udaje mi się okiełznać tę niesforną mieszaninę farb i lakierów. Jednak częściej bywają chwile, że rwę ostatnie włosy z ciemiączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jak dla mnie to wszystkie twoje malowania są rewelacyjne i szczerze mówiąc to chciałbym mieć choć ułamek takich zdolności plastycznych jak ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Farby ogarniasz regularnie, co do tego nie ma wątpliwości. A włosy - któż ich nie rwie przy malowaniu wobów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Podzielam zdanie, malowanie perfekcyjne bardzo mi sie podoba, właśnie pod wpływem tych wobków gdy kiedys zobaczyłem kilka na giełdzie postanowiłem odstawić kalkomanie na jakis czas i spróbowac swoich sił w malowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Niedościgły wzór. Nic tylko podziwiać :-). .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Głowacze 6 cm, prawie gotowe, jeszcze trzy warstwy lakieru. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jak wyżej - sliczności ... Bardzo mi się podoba Twoja szkoła malowania. Jakie farbki stosujesz? Sam "krój" przynęty też milutki ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Używam plakatówek, akwareli i akryli- bezfirmówek ze sklepu papierniczego. Plus złota i srebrna firmy maimeri. Padło na maimeri, bo akurat u mnie w mieście jest do kupienia. W moim odczuciu firma farb nie gra roli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Fajnie, dzięki . I jeszcze raz gratulacje i szacun a wyroby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Jak zawsze rewelacja ps. tonące czy pływające? Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dzięki koledzy. Pride: pływające i neutralne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Piękne głowacze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi