romansidlo Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Bardzo dobrze się spisuje. Ostrze cienkie i dzięki temu jadowite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Okonia chlastam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dyszki i dwunastka po malowaniu, przed lakierem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dyszka po 2 warstwie lakieru. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Będzie fota po każdej z 10 warstw? PozdrM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Właśnie, lepiej co 10 robić, bo kliszy nie nastarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 23 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Naturaleski 10 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Okoń 10 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Tomku jak zwykle "bajeczny"..Troszeczkę szersze paski i ciemny grzbiecik, i to będzie IDEAŁ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ooo człowieku Pierwszy raz chyba zajrzałem do Twojego tematu ale teraz będę to robił nawet nie częściej ale często Okoń i płoć z powyższych postów mnie zabiły! Na prawdę podziwiam za takie szczegóły.Sam kiedyś kiedyś, jeszcze przed kręceniem przynęt, chciałem wziąć się za wobki. Ale uznałem, że nie mam do tego cierpliwości... I chyba jeszcze długo mieć nie będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Na formę użyłeś jeśli dobrze widzę któregoś z mold max? Dobry ale drogi silikon, jednak do Twojego modelu spokojnie wystarczyłby tańszy W te drogie warto inwestrować przy zabawie z realfishami....do rzeźbionek według mnie nie ma sensu przepłacać. pozdrawiam,Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Tomku jak zwykle "bajeczny"..Troszeczkę szersze paski i ciemny grzbiecik, i to będzie IDEAŁDzięki! Będą szersze i ciemniejszy grzbiet, ale też brzuch jaśniejszy i więcej złotego na boki. I z głową też coś porobię, bo teraz za płasko to wyszło. Ooo człowieku Pierwszy raz chyba zajrzałem do Twojego tematu ale teraz będę to robił nawet nie częściej ale często Okoń i płoć z powyższych postów mnie zabiły! Na prawdę podziwiam za takie szczegóły.Sam kiedyś kiedyś, jeszcze przed kręceniem przynęt, chciałem wziąć się za wobki. Ale uznałem, że nie mam do tego cierpliwości... I chyba jeszcze długo mieć nie będę zapraszam do lekturooglądu! Na formę użyłeś jeśli dobrze widzę któregoś z mold max? Dobry ale drogi silikon, jednak do Twojego modelu spokojnie wystarczyłby tańszy W te drogie warto inwestrować przy zabawie z realfishami....do rzeźbionek według mnie nie ma sensu przepłacać. pozdrawiam,PawełUżyłem silikonu formierskiego M922, koło 80 zł za 1 kg. Szukałem tańszego, ale nie znalazłem. Jeśli masz namiar na tańszy i sprawdzony to będę wdzięczny za namiary na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Kolejna nowość, po jerkach, na 2017 rok- wobler trociowo- pstrągowy z żywicy. Pływający, neutralny lub wolno tonący.Na pierwszy ogień poszedł korpus 7 cm strzebla/ pstrąg. Z czasem kolejne rozmiary i modele.A przede wszystkim będzie forma pod żabkę, bo struganie korpusów żabek to był hardkor. :v 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wow pięknie się prezentują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Bardzo ładne ,zdecydowanie trudno wybrać faworyta. Ciekaw jestem jak pracują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dzięki! Skręcę niebawem film z pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ooo, sto tysięcy odsłon pykło! A tymczasem malowanie. Żywica przyjmuje farbę jak papier. Se w brodę pluję, że się z tą lipą męczyłem jak Gepetto czy don Kichot.Drewno oczywiście też dłubane, bo w krew weszło, ale już na spokojnie. Bez zdzierania ostatnich pazurów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No to Kolega pojechał z tematem,pozostaje mi tylko pogratulować talentu twórczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A tak chwalili kolegę, że tradycjonalista, że tylko w drzewie a tu .... bombki strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 No to Kolega pojechał z tematem,pozostaje mi tylko pogratulować talentu twórczego Dzięki! A tak chwalili kolegę, że tradycjonalista, że tylko w drzewie a tu .... bombki strzelił.Heheh, chwalili chwalili, a sami pianę lali! A poważnie to dla koneserów drewno zawsze będzie, bo zbyt je lubię, żeby przestać strugać.Natomiast, jak to Bryka mówi "z drewna rodziny nie wykarmię". No i chłop ma rację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Przecież w drewnie też robi Więc jak ktoś chce w drewnie to zgaduję, że drewniany dostanie. A nie każdemu robi różnicę czy żywica czy drewno bo zamierza woblerem łowić ryby a nie dywagować nad koszernością. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jerki malowane.Okoń 8 cm już gotowy do produkcji.Na dniach wyjdzie płotka 8 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Kurcze wyglądają jak reale!! Świetne woblery Edytowane 8 Lutego 2017 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Podkładka pod tymi malowanymi jest super!Może tak byś nazwał te swoje Jerki???Myślę że nazwa wpadająca w ucho. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 W sumie wybiorcza czy tam inna agora to tylko do takiego zastosowania sie nadaje, ewentualnie papier toaletowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi