zorro Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A co się będę bał... Może kto co poprawi, usprawni albo co..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wątpię,żeby ktos usprawnił. Prędzej nas, zboczonych, Mario z tematu wyrzuci za pozatematowe gadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Pierwszymi swoimi Turkami 2500 i 3000 ZiA śmigałem 15 lat i nie oszczędzałem ich... Potem sprzedałem bo.... podobały mi sie nowe Daiwy.Gdybym przed sprzedażą poznał Pana Tomasza, pewnie dalej bym nimi łowił i forsy trochę by zostało na niezłą łódkę Błąd już prawie naprawiłem - 2000 jest, 3000 będzie za chwilkę,- a potem jeszcze 2500 i spokój na długie lata Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) No to ja tak mniej więcej to widzę.. Grubość pierścionka w sumie dowolna ale im grubszy tym lepiej bo śrubka będzie stabilniejsza (tak z centymetr to mógłby mieć), "dziura główna" tak 9,2-9,5 mm, "dziubek" w śrubce ciuteńkę chudszy (dla pewności) niż bolec w kołowrotku i całe urządzenie... Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez zorro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Świdome łowienie dużych szczupaków na żyłkę 0,18 to raczej zamęcznie ryb moim skromnym zdaniem. Przy takich grubościach żyłek Przy takich grubościach żyłki oba kołowrotki powinny kręcić wiele lat(serwisowane).Łowienie bolków i szczupłych to juz inna bajka A tak z innej beczki , który z Panów ma jeden kołowrotek do wszystkiego Teraz już nie, bo mi ukradli. Ale jeszcze nie tak dawno miałem: stare dobre Aero 3000 gtm. Kupiony anno domini 1993 czy jakoś tak. Coś 18 lat hulał jak ta lala. Ale ukradł go, zbrodniarz jeden... hlip... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi