jasiekcom Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Witam.Zapraszam do lukniecia na moje zdjecia o tamtyce wędakrskiej www.danielkasprzka.pl na dokładnie tutaj http://danielkasprzak.pl/?galeria=39 :-) miłego oglądania.Pozdrawiam. Daniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Chetnie bym obejrzal ale nie mam flash playera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Chetnie bym obejrzal ale nie mam flash playera.A ja mam i już widziałem P.S. zainstaluj bo foty wyborne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 To nie zawsze kwestja instalacji - niektore urzadzenia nie wspieraja flasha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Potwierdzam. Warto zajrzeć, bo zdjęcia fajne. Bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Cieszę się, że zdjęcia się mogą podobać zawsze mam problem czy wędkować czy robić ciekawe ujęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Super zdjęcia! Tylko ta ramka trochę razi - ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Trochę nowych zdjeć z tegorocznych Muchowych Mistrzostw Polski - San 2013 r. http://danielkasprzak.pl/?galeria=50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi