Skocz do zawartości

Tani UL Spin

rekin175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Mam wersję 198 0-5gr troutizimo (bo to te same kijki). Bardzo delikatna, lekka wędka. Przy 30cm rybce już się potrafi solidnie wygiąć a wymiarowy przyłów szczupaka bądź klenik 40cm to już pełna parabola po sam dolnik. Akcja średnia, kluskowata. W tej cenie fajny patyk ale drugi raz wział bym ten model do 7gr. Do łowienia okoni na paproszki chyba jakaś delikatna wklejka o szczytowej akcji będzie lepsza.

I właśnie tego szukałem to minie jeszcze bardziej przekonuje .  Cena w miarę , przyzwoita jakość , wyrzut oraz długość . Już bym chętnie nim pomachał uganiając się po moim ciurku za jego mieszkańcami gdyby nie piękna zima tej wiosny . I łatwo powiedzieć aby do wiosny  :)

• 9 miesięcy temu...

Mój na wodzie stojącej pod wobaskami 1-1,5cm o wadze do 2g gnie się trochę :(  Jest dość spolegliwy dletego większych wobków nawet na wodzie stojącej nie zakładam. Hol na nim jest bardzo przyjemny ale prowadzenie przynęt stawiających większy opór już nie.

Jeśli nie masz zamiaru używać hornetopodobnym, X-ujących, mocno trzepiących po kiju to spokojnie da radę. Sam używam go od najmniejszych główek i wobków chrabąszczy, insectów ale i do wąskich smukłych i dronbiej pracujących uklejopodobnych wobków do 5 cm też świetnie spełni swoje zadania. Maksymalnie łowię nim keitechami 3'' + główka 5 gram i wobkami do maks 5 cm.

SG Parabellum 0-7g bardzo dobrze sobie poradzi na małych siurkach. Ładnie sobie radzi z większym przyłowem. Trzeba ostrożnie się obchodzić szczególnie na mrozie upadek z metra na asfalt może skończyć sie złamaniem ostatniej przelotki. I jak przedzierasz się przez krzaki.

Hej,łowię takim Parabellum 2,15 do 7g paproszki do 5g obrotówki do 1 wirujący ogonek do 9g(świetne efekty) i mogę go szczerze polecić.Jestem bardzo zadowolony z jego akcji okoń 30 szczupak 50 to czysta przyjemność Nie gubi nawet najdelikatniej zaciętych większych ryb.Za tą kase to warto go  mieć,a tak przy okazji to możę byście polecili coś lepszego.Kupił bym fajnęgo ULa  do łódki.

Edytowane przez wojtttek

• 5 miesięcy temu...