Kuba Standera Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Dzisiaj udało się mi złapać takie coś:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Pieeekna plaszczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 I taki okaz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mirat Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Widzę że jakieś nowe metody wprowadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 kajtsting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 sztuka niezła, choć nie sądzę że tym razem zastosowałeś C&R pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Trudno się holowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Takim sprzętem to nawet 1g przynętę będziesz mógł wynieść na 100m odległość. Coś dla miłośników UUUL castingu bez wędki 5lb. Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 no szczególnie na krótkiej lince chodził jak niezła ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Takim sprzętem to nawet 1g przynętę będziesz mógł wynieść na 100m odległość. Coś dla miłośników UUUL castingu bez wędki 5lb. PozdrawiamremekTak. Szczególnie udane będą rzuty pod wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Jak to sobie ludzie potrafią wędkowanie zorganizować jak ryby niebiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 czego to wędkarze nie wymyślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Widziałem na filmie łowienie w morzu z wykorzystaniem latawca. W sieci był konkurs na największa rybę złowioną ta metodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 W sumie ciekawy patent. Będąc brzdącem, zawsze żałowałem, że nie mam dłuższej linki. Zawsze zastanawiałem się: a gdybym jej miał więcej, a tu proszę 300m to nie problem, można i więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Dzisiaj udało się mi złapać takie coś::
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi