pitt Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 szukam chetnych na towarzyski wyjazd wedkarski do szwecji, w terminie 1 kwietnia, w ramach wyjazdu oferuje:profesjonalne lodzie wedkarskie i najlepsze miejscowki na prywatnych odcinkach lowiska profesjonalny guding wysoki standard bezpieczenstwa campingu komfortowo wyposazone domki, np. w lodowke i eksluzywna pomoc kuchenna dla calej ekipy ze wgledu na charkter lowiska, niedozwolone jest ladowanie ryb przy pomocy lip gripow osobiscie, wiekszych niespodzianek nie spodziewam sie oferta grzecznosciowa, zainteresowanie wspoludzialu prosze kierowac na sve-guiding@primaaprilis.comdziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Super, to ja biorę komfortowo wyposażony domek z lodówką pełną piwa i ekskluzywną pomoc kuchenną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 to ja się piszę, lubię taką ekskluzywną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ooo to ja Proszę i biorę pokój z tą "pomocą" w kuchni. Z powodu wzmożonego apetytu mogą być dwie sztuki personelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Pitt ile za full pakiet.A ta pomoc kuchenna robi tak, że prześcieradło wciąga . Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Józek ten pokój już jest zarezerwowany, został tylko apartament, możesz brać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 :lol: :lol: :lol: az sie poplulem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 :lol:Pit, tylko wróć z tej wyprawy na czas i oszczędzaj siły .Z góry jednak zaznaczę iż, takich atrakcji nie zdołam zapewnić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 MNIE!!!!JA,JADE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja też się zapiszę...nawet do apartamentu(myślę że,z kol.Jozim się dogadamy). Gdyby nic nie brało lub pogoda nie dopisywała to chociaż z głodu nie padniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja też się zapiszę...nawet do apartamentu(myślę że,z kol.Jozim się dogadamy). Gdyby nic nie brało lub pogoda nie dopisywała to chociaż z głodu nie padniemy Ricci z dożywiania będziemy korzystać :lol: .Ty z lewej ja z prawej, później zmiana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi