peresada Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 witam!drugi raz zdarzyło mi się stracić rybę przez rozgiętą agrafkę spinawal - rozmiar największy, chyba 10. ryby nie były olbrzymie, no ale muszą teraz pływać z żelastwem w pyskach, szukam więc naprawdę dobrej alternatywy, z przeznaczeniem do łowienia szczupaków.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Może zacięcie nie kierowane przez MOCDzisiaj było tak atomowo że dziwię się że siłą bezwłądu lakier nie odpadł z blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Spróbuj agrafek Sqlvkroken Extreme Snaphvirvel dwa razy droższe od spinwala (ok 13zł za paczuche)mi się sprawdzają PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 cos mi mówi ta nazwa chyba cos było w WŚ o tych agrawkach? @slider@,gdzie je kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Bass Wita Nas PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 @Slider mógłbyś zalinkować te agrafki? Coś nie mogę ich znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 w www.bass-sklep.pl nic nie znalazłem.może w ofercie online nie maja tych agrawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 He, he, a ja szukałem w basspro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 http://www.solvkroken.no/ekat/produkter/HK_01/6420/SOLVKROKE N/01_2001.html To adres do producenta na stronę z przyponami, niestety, tylko po norwesku. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja do łowienia na grubo, używam rozmiarów morskich, agrafki bardzo dobre. Niestety na mocnych zestawach (typu magnum) na twardych zaczepach, już przy zacięciu się rozginają, trzeba doginać łuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Korzystajac ze sprawdzonego w praktyce wzorca, przesiadlem sie na Offshore Angler's. Mam 30 i 50 lb, sa zapewne i slabsze, ale 30lb nie powala wielkoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 w www.bass-sklep.pl nic nie znalazłem.może w ofercie online nie maja tych agrawek Na stronie nie ma ale w sklepie sa tylko trzeba pojechac PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Polecam zakup agrafek w pomorskich sklepach wędkarskich, mają takie rękodzieła na trocie, nie do urwania.Kupiłem kiedyś w Słupsku, bardzo trwałe i mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 dziwny jestes peresada kupujesz tytan w staminie a nie mozesz sobie u nich kupic agrafek cross lok albo stay lok? jedne i drugie sa bardzo dobreja zawsze zamawiam, przy okazji, trzy rozmiarowki i mam na dwa sezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Jeszcze kilka razy w wawie spotkalem się z agrafkami robionymi z dentalu kosztowały około 1zł za sztuke. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 8 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 dziwny jestes peresada kupujesz tytan w staminie a nie mozesz sobie u nich kupic agrafek cross lok albo stay lok? jedne i drugie sa bardzo dobreja zawsze zamawiam, przy okazji, trzy rozmiarowki i mam na dwa sezony jakoś nie pomyślałem, dzięki za podpowiedz - zmówię sobie bo wyglądają nieźle.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 To weź mi też paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 To weź mi też paczkę co prawda zmówienie już poszło, ale na pewno coś dla Ciebie się znajdzie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Spróbuj agrafek Sqlvkroken Extreme Snaphvirvel dwa razy droższe od spinwala (ok 13zł za paczuche)mi się sprawdzają PozdrawiamSlider Mam ostatnie 4 paczki tych agrafek (nr 3), pierwsze 4 osoby, które sie ze mną skontaktują - dostają je gratis. Wysyłka pocztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 masz wiadomosc priv PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Spróbuj agrafek Sqlvkroken Extreme Snaphvirvel dwa razy droższe od spinwala (ok 13zł za paczuche)mi się sprawdzają PozdrawiamSlider Mam ostatnie 4 paczki tych agrafek (nr 3), pierwsze 4 osoby, które sie ze mną skontaktują - dostają je gratis. Wysyłka pocztą. Poszły. Wyślę jutro- Blacharz i Zanderix- proszę o ades na priv.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi