WOBLER-W1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jak w temacie . Szukam chętnych kolegów do moderownia tego działu . Praca dla osób które mają sporo czasu aby z uwagą codziennie prześledzić wszystkie nowo napisane posty i zareagować kiedy trzeba będzie . Ja mam zbyt mało czasu na śledzenie całości . Zrobiłem porządki , pomogłem w niektórych pomysłach które zostały wdrożone . Teraz jednak muszę więcej czasu skierować na zrobienie kilku woblerków i wypróbowanie nowych pomysłów . Chciałbym też zrobić kilka nowych filmików instruktażowych na które czekają młodzi strugacze . Zatem jeśli ktoś chciałby pomóc to proszę o wyrażenie swojej chęci w tym temacie .Podpowiem , ze chodziło by raczej o osoby dojrzałe umiejące zapanować nad swoimi emocjami . Administracja oczywiście podejmie ostateczne decyzje . Pozdrawiam , Paweł B . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 1 kwietnia raczej sie to nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Król Julian i Mort by się nadawali na to stanowisko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Śmiechy Śmiechami, a temat jest jednak poważny i nie jest to żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Najbardziej z czasow moda pamietam slawetne: ''jak Pan tak moze, Panie moderatorze'' albo ''moderatorowi nie przystoi'' :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja! Ja! Ja! - żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja - ja WIELKANOCNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Mam nadzieje, ze bedzie to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu.Po zmianach dzial gieldy byl dobrze kontrolowany.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A po co sobie wrogów robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak w temacie . Szukam chętnych kolegów do moderownia tego działu . Praca dla osób które mają sporo czasu aby z uwagą codziennie prześledzić wszystkie nowo napisane posty i zareagować kiedy trzeba będzie . Ja mam zbyt mało czasu na śledzenie całości . Zrobiłem porządki , pomogłem w niektórych pomysłach które zostały wdrożone . Teraz jednak muszę więcej czasu skierować na zrobienie kilku woblerków i wypróbowanie nowych pomysłów . Chciałbym też zrobić kilka nowych filmików instruktażowych na które czekają młodzi strugacze . Zatem jeśli ktoś chciałby pomóc to proszę o wyrażenie swojej chęci w tym temacie .Podpowiem , ze chodziło by raczej o osoby dojrzałe umiejące zapanować nad swoimi emocjami . Administracja oczywiście podejmie ostateczne decyzje . Pozdrawiam , Paweł B . No dobra , dzisiaj już nie może być podejrzeń o żart .Potwierdzam , ogłoszenie jest aktualne . Poszukujemy moderatora do działu lure. Reszta tak jak wyżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ależ tłumy się garną do pracy ? ? ? ? ? ? Pewnie trzeba będzie użyć maszyny losującej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Losujemy---->następuję zwolnienie maszyny losującej.....Ciach i benc padło na! Kolega Woblery z BielskaZ tego co widzę to na forum codziennie (to plus jako moderator)Osoba znająca bardzo dobrze język polski (do tego lubiąca grzebać w szczegółach -bo nawet konkurs prowadził kto będzie jego błędy wytykał-także ładnie "przeryje" od A do Z dokładnie każdy post)Sam robi woblery także temat mu znany..No same plusyWedług mnie idealna osoba. tez macie to samo odczucie ,że maszyna dobrze wylosowała? ehehe Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) mam to samo zdanie co poprzednik z góry warto dodać że kolega woblery z bielska zawsze służy dobrą radą które na prawdę są bardzo pomocne podczas budowania własnych przynęt Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Miałem się nie odzywać ale... jaki związek ma to że Janusz pomaga (nie ujmując nawet bardzo pomaga) z moderowaniem???Moderowanie to całkiem inna para kaloszy. Moderowanie to cenzura przede wszystkim. A po drugie nie unieszczęśliwiajcie go - wypadałoby najpierw zapytać samego proponowanego .Po 3 te wszystkie posty są nie na temat i "dobry" moderator powinien w tym momencie zakończyć spekulacje tym bardziej że temat nie brzmi: Zaproponuj moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Koledzy, spiekłem raka. Co do meritum - weźcie proszę pod uwagę, że na tym szanownym forum jestem od listopada ubiegłego roku. A to oznacza pączkujące dopiero doświadczenie - czy chcieli byście, bym właściwego klimatu moderacji uczył się na Waszych grzbietach? Osobiście wolał bym kogoś, kto regulamin zna lepiej niż ja, a i samo forum zna Jego dokonania od dłuższego czasu.Pozostaję z szacunkiemJanusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nikt nie będzie dobrze pracował dla forum , jeśli nie będzie miał takiej potrzeby i doświadczenia . Cieszę się , że w ogóle ktoś coś napisał w tym temacie . Skoro lody już przełamane , pozostaje zatem panowie wpisywać się na listę . Za chęci będziemy wszyscy wdzięczni a administracja doceni dokonując wyboru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja chętnie się zgłoszę, choć patrząc na grono twórców na naszym forum jestem osobą raczkującą i skromność każe mi stanąć na końcu kolejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) @woblery z Bielska Janusz nie masz wyboru bo się do tego idealnie nadajesz. PS to kiedy konklawe? Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Koledzy, spiekłem raka. Janusz Według mnie oznacza, zgadzam się. Jeśli masz czas, to wchodź i czuwaj nad nami. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja wiem jedno że prosząc o pomoc Janusza to bezinteresownie oraz natychmiastowo dostałem pełną odp. za co jeszcze raz piękne dzięki .Taka postatwa jest dla mnie przykłądem oraz wzorcem który też straram sie przekładać na inncy kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jestem kolejną osobą której Janusz pomógł bez mrugnięcia okiem a nawet dorzucił coś od siebie na wyrost.. Również popieram tą kandydaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Koledzy, ale moderator to nie fajny kumpel, który po plecach poklepie i pomocną dłoń poda, tylko człowiek, który ma dbać o przestrzeganie regulaminu. Stanowczo i konsekwentnie. Walić ostrzeżeniami, a i bana bez wahania nałożyć.Proszę, nie wkładajcie mnie w buty, które na mnie nie pasują. Wolę zostać w kapciach Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Bez obrazy ok??? Na podstawie Twojej osoby przedstawiłem najistotniejszą cechę moim zdaniem jaką powinien posiadać moderator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jeżeli Janusz nie chce to nie zmuszajcie go...mi też bardzo pomógł i widziałbym go w tej roli ale skoro on nie chce nie naciskajcie na niego bo to może się dla nas źle skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Mifkowi dołożyć jeszcze ten dział i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi