Skocz do zawartości

Witamy NOWEGO MODERATORA

Rekomendowane odpowiedzi

rzeczywiście nie ma kogoś co na sile forsować skoro sam nie chce

to poza Piotrkiem @milupa nie ma innych zgłoszeń?

- skoro warszawiak to i charakter będzie miał może odpowiednio wredny

taki w sam raz na moderatora :D

Jako Warszawiak jestem potulny jak baranek ;)

Witam nowego Moderatora - @Milupa, tytuł wątku zmieniłem adekwatnie ;)

Gratuluję Piotrek chęci i odwagi wzięcia na siebie części odpowiedzialności za to co tu robimy, myślę że współpraca z Pawłem dobrze Ci się ułoży. Powodzenia !

Dziękuję również wszystkim Forumowiczom którzy zgłosili chęć pomocy Pawłowi, jak lurebuilding będzie się rozwijał na jerkbaicie w takim tempie jak teraz to kto wie czy za jakiś czas znowu nie będziemy musieli zwiększać załogi :)

Dziękuję Pawłowi jak i całemu "Gronu Moderatorskiemu" za okazane zaufanie.

Będę robił wszystko aby z nowej roli wywiązywać się sumiennie, rzetelnie i bezstronnie.

Jako wciąż sam uczący się rzemiosła produkcji przynęt, liczę na wyrozumiałość kolegów w początkach mojej kariery moderatorskiej :) 

Ten dział to perełka naszego forum i jego wizytówka.

Piotrek gratuluję i również życzę miłej pracy na rzecz forum . Oczywiście ja osobiście także chcę podziękować Wszystkim którzy zarówno w tym temacie jak i nieoficjalnie na PW wyrazili swoją chęć współpracy . 

Wracając jednak do tego cytatu który bardzo mi się podoba . Piotrku będziemy musieli zachować czujność i skupiać swoją uwagę aby ta wizytówka miała przyzwoity i "smaczny" wygląd . Aby za jakiś czas nie była zarzucona psującym się "mięsem" .

Natomiast wszystkim twórcom , życzę wielu sukcesów w tworzeniu nowych i skutecznych przynęt . Jak to dzisiaj mi Paweł powiedział , nasz dział jest wyjątkowy na skalę europejską . Nigdzie nie ma tak wielu twórców wykonujących tak wielką różnorodność przynęt i to w tak fajnym wykonaniu . 

Zachęcam też do współpracy i wyrozumiałości dla nowych czy młodych adeptów tej sztuki . Oby też nie pojawiała się jakaś niezdrowa zazdrość czy rywalizacja ,  która niszczy ducha współpracy .

Piotrek gratuluję i również życzę miłej pracy na rzecz forum . Oczywiście ja osobiście także chcę podziękować Wszystkim którzy zarówno w tym temacie jak i nieoficjalnie na PW wyrazili swoją chęć współpracy . 

Wracając jednak do tego cytatu który bardzo mi się podoba . Piotrku będziemy musieli zachować czujność i skupiać swoją uwagę aby ta wizytówka miała przyzwoity i "smaczny" wygląd . Aby za jakiś czas nie była zarzucona psującym się "mięsem" .

Natomiast wszystkim twórcom , życzę wielu sukcesów w tworzeniu nowych i skutecznych przynęt . Jak to dzisiaj mi Paweł powiedział , nasz dział jest wyjątkowy na skalę europejską . Nigdzie nie ma tak wielu twórców wykonujących tak wielką różnorodność przynęt i to w tak fajnym wykonaniu . 

Zachęcam też do współpracy i wyrozumiałości dla nowych czy młodych adeptów tej sztuki . Oby też nie pojawiała się jakaś niezdrowa zazdrość czy rywalizacja ,  która niszczy ducha współpracy .

Dziękuję, obiecuję dbać o ten dział jak i o całe forum :)