skiner Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 rzeczywiście nie ma kogoś co na sile forsować skoro sam nie chce to poza Piotrkiem @milupa nie ma innych zgłoszeń?- skoro warszawiak to i charakter będzie miał może odpowiednio wrednytaki w sam raz na moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 rzeczywiście nie ma kogoś co na sile forsować skoro sam nie chce to poza Piotrkiem @milupa nie ma innych zgłoszeń?- skoro warszawiak to i charakter będzie miał może odpowiednio wrednytaki w sam raz na moderatora Jako Warszawiak jestem potulny jak baranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Ojjj tam mity w Warszawie ponad połowa mieszkających to przyjezdni z całej Polski Obyś nie zrobił: Stackenblocken -dla nie orientujących się filmik - Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Pisałem już w tej sprawie do Pawła @wobler W-1 , i jakby chętnych brak nastąpił, to sobie mogę popilnować tego "podwórka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Cieszy mnie , że wyrażacie chęci . Teraz już będę prosił Administrację o łaskawe rozpatrzenie waszych podań o pracę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W sumie jestem tu nowy, ale siedzę codziennie nerwowy też specjalnie nie jestem to mógłbym spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Jestem za kandydaturą.Milupa lub Woblery z Bielska-Janusz a ideałem byłby Herman. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Rozmowy z administracją już poczynione , teraz pozostaje nam czekać na decyzję . Mam nadzieję , że niedługo pokaże się biały dym ( nie mylić z zadymą ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam nowego Moderatora - @Milupa, tytuł wątku zmieniłem adekwatnie Gratuluję Piotrek chęci i odwagi wzięcia na siebie części odpowiedzialności za to co tu robimy, myślę że współpraca z Pawłem dobrze Ci się ułoży. Powodzenia ! Dziękuję również wszystkim Forumowiczom którzy zgłosili chęć pomocy Pawłowi, jak lurebuilding będzie się rozwijał na jerkbaicie w takim tempie jak teraz to kto wie czy za jakiś czas znowu nie będziemy musieli zwiększać załogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dziękuję Pawłowi jak i całemu "Gronu Moderatorskiemu" za okazane zaufanie.Będę robił wszystko aby z nowej roli wywiązywać się sumiennie, rzetelnie i bezstronnie.Jako wciąż sam uczący się rzemiosła produkcji przynęt, liczę na wyrozumiałość kolegów w początkach mojej kariery moderatorskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Powodzenia Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 no to ave cesar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Obyś nie miał nic do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Piotr gratuluje i życze owocnej pracy. Ten dział to perełka naszego forum i jego wizytówka.Dbaj o niego Pozdr Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ten dział to perełka naszego forum i jego wizytówka.Piotrek gratuluję i również życzę miłej pracy na rzecz forum . Oczywiście ja osobiście także chcę podziękować Wszystkim którzy zarówno w tym temacie jak i nieoficjalnie na PW wyrazili swoją chęć współpracy . Wracając jednak do tego cytatu który bardzo mi się podoba . Piotrku będziemy musieli zachować czujność i skupiać swoją uwagę aby ta wizytówka miała przyzwoity i "smaczny" wygląd . Aby za jakiś czas nie była zarzucona psującym się "mięsem" . Natomiast wszystkim twórcom , życzę wielu sukcesów w tworzeniu nowych i skutecznych przynęt . Jak to dzisiaj mi Paweł powiedział , nasz dział jest wyjątkowy na skalę europejską . Nigdzie nie ma tak wielu twórców wykonujących tak wielką różnorodność przynęt i to w tak fajnym wykonaniu . Zachęcam też do współpracy i wyrozumiałości dla nowych czy młodych adeptów tej sztuki . Oby też nie pojawiała się jakaś niezdrowa zazdrość czy rywalizacja , która niszczy ducha współpracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 No i luks.Paweł już nie ma siły, nie dlatego, że nie daje rady, dzielny to człowiek, lecz dlatego, że tan dział wychodzi na prowadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Piotrek gratuluję i również życzę miłej pracy na rzecz forum . Oczywiście ja osobiście także chcę podziękować Wszystkim którzy zarówno w tym temacie jak i nieoficjalnie na PW wyrazili swoją chęć współpracy . Wracając jednak do tego cytatu który bardzo mi się podoba . Piotrku będziemy musieli zachować czujność i skupiać swoją uwagę aby ta wizytówka miała przyzwoity i "smaczny" wygląd . Aby za jakiś czas nie była zarzucona psującym się "mięsem" . Natomiast wszystkim twórcom , życzę wielu sukcesów w tworzeniu nowych i skutecznych przynęt . Jak to dzisiaj mi Paweł powiedział , nasz dział jest wyjątkowy na skalę europejską . Nigdzie nie ma tak wielu twórców wykonujących tak wielką różnorodność przynęt i to w tak fajnym wykonaniu . Zachęcam też do współpracy i wyrozumiałości dla nowych czy młodych adeptów tej sztuki . Oby też nie pojawiała się jakaś niezdrowa zazdrość czy rywalizacja , która niszczy ducha współpracy .Dziękuję, obiecuję dbać o ten dział jak i o całe forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Obyś nie miał nic do roboty a możne lepiej tak: oby praca ta sprawiała Ci przyjemność i obyś czerpał z tego satysfakcje powodzenia Piotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 a możne lepiej tak: oby praca ta sprawiała Ci przyjemność i obyś czerpał z tego satysfakcje powodzenia Piotrek Zdecydowanie tak lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekst Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 a możne lepiej tak: oby praca ta sprawiała Ci przyjemność i obyś czerpał z tego satysfakcje powodzenia Piotrek Zdecydowanie tak lepiej Przyłączam się jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Gratuluję i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Powodzenia i przyjemnej pracy, bo jak się robi to co lubi, to musi być przyjemne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi