Manniek66 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Przypadkowo natknąłem się na ciekawy link , są tu wszytskie kolory nici przed i po polakierowaniu http://tackle-net.com/plist/5712/?&x-time=1364828237&pager_current=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Podałeś link do nici NPC a więc już zaimpregnowanych które nie zmieniają koloru po lakierowaniu ten jest bardziej poprawny bo pokazuje kolor po lakierowaniu nici nylonowych po lakierowaniuhttp://tackle-net.com/plist/5711/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 A jeszcze inaczej będzie na zielonym, bordowym, niebieskim, brązowym etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Po lewej stronie jest możliwość wyboru kategorii , są różne między innymi zwykłe nylonowe , metalici itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michmiga Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam szacowne grono wędkorobów -mam mały problem z doborem nici do kijka Greys x-flite wie może ktoś jaką nić można zastosować by było jak w orginale ??będę wdzięczny za każdą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Raczej to nie Gudebrod , ale coś zbliżone do olive gren 1892,ale za jasne mi się wydają, bo medium green 6779 to raczej nie są, często producęnci nie stosują markowych nici i ciężko później coś dobrać jak się naprawia wędkę . Ewentualnie z Prowapa kolor 561albo 558 ale tez nie do końca takie jak na wędce. Edytowane 14 Marca 2014 przez Piotr Lipiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 558 ProWrap raczej nie, ma decydowanie mniej zoltego odcienia.Tak mniej wiecej wyglada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Zerknij na Prowrap ncp 561 http://tackle-net.com/pdetail/5712/3162/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michmiga Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Na kiju to na pewno nić nylonowa nie NCP zastanawiam się jeszcze nad ProWrap119http://tackle-net.com/pdetail/5711/3027/w sumie sam nieraz się dziwię jaki kolor powstaje po przesączeniu nici lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michmiga Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Tak jak myślałem sprawa się rozwiązała znalazłem resztkę nici w kolorze Taxi cap nylon niemal identyczna -ale co z tego jak i tak muszę zastosować nić NCP w kolorze olive bo lakier na omotkach tak msilnie związał z lakierem na blanku że przy demontażu odchodzi razem z nim -chyba że macie na to inny sposób .??A może Cleaner do czyszczenia narzędzi z lakieru i kleju np Flex Coat rozpuści żywicę lub choć ją zmiękczy ?? Edytowane 16 Marca 2014 przez michmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardziu Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Mocne ogrzanie w płomieniu zapalniczki a potem potraktowanie płynem do płukania pędzelków często pomaga. Lakie robi się miękki i do momentu kiedy jest ciepły można go łatwiej usuwać. Ala też trzeba uważać bo płyn potrafi niszczyc kiepski lakier np. lakier na Blue Rapid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 558 ProWrap raczej nie, ma decydowanie mniej zoltego odcienia.Tak mniej wiecej wyglada: Śliczny ten Seekerek miodzio i malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomek10 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Gudebrod Nylon Gold 0340.Po przesączeniu lakierem wpadają w taki odcień biorąc pod uwagę kolor blanku X-Flite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Pro Wrap 561 Desert Camo Ktoś ma tą nić ? A może już używał ? Interesuje mnie zdjęcie omotki zrobionej na tej nici albo chociaż mokrej nici - chodzi o to jak wygląda po tym jak ściemnieje zawilgocona woda czy lakierem. podziękował za fotę najlepiej w makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Podaj @ wyślę Ci fotki, niestety nie makro ale myślę że zdanie sobie wyrobisz. Mam zdjęcia z CP, CP i lakier i tylko z lakierem, na zielonym blanku CD ICT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Super, dziekuje: friko77@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A czemu nie tu te fotki??? Tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Może któryś z kolegów ma odstąpić dosłownie metr, dwa nici fluo yellow/green/orange? Potrzebna na wykonanie omotek jedynie 2 przelotek szczytowych i nie chcę kupować całej szpuli. Najlepiej coś takiego jak "neon yellow" albo "neon orange" z tego linku http://spinningshop.pl/fishhawk-nylon/1750-nic-fishhawk-nylon-a-100m-garnet-.html Będę wdzięczny za pomoc. Oczywiście zwrócę koszt wysyłki. Edytowane 3 Maja 2014 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Mam Pro Wrap RNSA 501 to jak Spring Green 105 ale o ton mocniejsza , czyli blizsza neon yellow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Mam Pro Wrap RNSA 501 to jak Spring Green 105 ale o ton mocniejsza , czyli blizsza neon yellow. to ten drugi od prawej w dolnym rogu Edytowane 3 Maja 2014 przez Vasyl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Za ciemna ale dzięki wielkie za ofertę. Poszukam dalej, może ktoś znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Mam fluo yellow , podaj adres to podesle listem za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Mam orange fluo, green fluo i różowy fluo. Wszystkie NCP ProWrap. Daj adres to Ci podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 robas, Jacosław - serdeczne dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Po lewej stronie jest możliwość wyboru kategorii , są różne między innymi zwykłe nylonowe , metalici itp. Ma może ktoś z Kolegów zrobione omotki typu Metallic w kolorze Royal Blue (9430) lub Deep Blue (9460) na jakimś kiju lub blanku?Chciałbym zobaczyć jak wygląda to "live". Bardzo proszę o fotki wszystkich którzy mogą pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi