Skocz do zawartości
  • 0

Ostatnie dzikie ryby-artykuł Marka Szymańskiego

wildriver

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tak na szybko jest o tym w necie...wpisz sobie to w google forum WŚ.

Filip - Wto Mar 20, 2007 2:16 pm

Cześć,

Cały Kwietniowy WŚ jest ciekawy icon_smile.gif Jednak biorąc pod uwagę Wiosnę i "ogólny charakter pisma wękarskiego", najciekawszym artykułem który przeczytałem w całości jadąc mzk icon_smile.gifOstatnie dzikie ryby, to trochę jakbym czytał o zagranicznej wyprawie a na końcu okazuje się że to o naszych wodach. Jak się zapoznam w całości z tym wydaniem, powiem coś jeszcze.

• 0

Jak czegoś szukam, to zaczynam zawsze od "znanego portalu aukcyjnego" :) :

http://allegro.pl/wedkarski-swiat-caly-rocznik-2007-i3138530857.html

http://allegro.pl/wedkarski-swiat-8-numerow-2007r-i3093162129.html

Pojedynczo najbliżej jest jedynie marzec 2007.

Może jednak znajdzie się ktoś, kto wklei tu skan tego artykułu.

• 0

Kwiecień 2007 to czasy kiedy prenumerowałem wszystko co było na rynku ( tak kiedyś dobrze miałem że 90% czasu spędzałem na rybach a pozostały czas na ryby się szykowałem wliczając w to przygotowania teoretyczne  :) ) 

Jak nikt nie zrobi skanu to mogę wysłać zdjęcie, do poczytania wystarczy. Skanera nie mam. 

Z drugiej strony nie wiem jak to jest, nie pamiętam co wczoraj planowałem że dzisiaj zrobię ale za to wiele artykółów z wędkarskich gazet z przed 10 lat całkiem dobrze kojarzę :P .

Pozdrowienia

• Like 1