wildriver Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jeśli ktoś miałby numer WŚ z tym artem i chęć ten artykuł zeskanować i wrzucić tutaj będe wdzięczny.Jeśli się nie znajdzie chętny to,w którym numerze ukazał się "Ostatnie dzikie ryby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tak na szybko jest o tym w necie...wpisz sobie to w google forum WŚ.Filip - Wto Mar 20, 2007 2:16 pmCześć,Cały Kwietniowy WŚ jest ciekawy Jednak biorąc pod uwagę Wiosnę i "ogólny charakter pisma wękarskiego", najciekawszym artykułem który przeczytałem w całości jadąc mzk są Ostatnie dzikie ryby, to trochę jakbym czytał o zagranicznej wyprawie a na końcu okazuje się że to o naszych wodach. Jak się zapoznam w całości z tym wydaniem, powiem coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wildriver Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dzięki Przemek.Może znajdzie sie ktoś,kto zapoda tutaj ten artykuł..?Jak nie,trzeba będzie zapolować na kwietniowy WŚ z 2007roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Chomik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wildriver Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) szukam a nóż widelec? Kurczak,mam szafkę z pięcioma półkami gazet wędkarskich,a tej akurat niet Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Prawo Murphy'ego działa Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Z maja 2007 tam jest. Z kwietnia nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wildriver Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Też nie znalazłem gdyby ktoś posiadał ten egzemplarz i chciał się pozbyć to chętnie przygarnę Albo niech zeskanuje i wrzuci Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wildriver Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Spoko,daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sylwek1981 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jak czegoś szukam, to zaczynam zawsze od "znanego portalu aukcyjnego" :http://allegro.pl/wedkarski-swiat-caly-rocznik-2007-i3138530857.htmlhttp://allegro.pl/wedkarski-swiat-8-numerow-2007r-i3093162129.htmlPojedynczo najbliżej jest jedynie marzec 2007.Może jednak znajdzie się ktoś, kto wklei tu skan tego artykułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _ronin Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Mam u siebie ten numer. Podeślij mi email to wieczorem prześlę skan tego art. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez _ronin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomaszek11 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Kwiecień 2007 to czasy kiedy prenumerowałem wszystko co było na rynku ( tak kiedyś dobrze miałem że 90% czasu spędzałem na rybach a pozostały czas na ryby się szykowałem wliczając w to przygotowania teoretyczne ) Jak nikt nie zrobi skanu to mogę wysłać zdjęcie, do poczytania wystarczy. Skanera nie mam. Z drugiej strony nie wiem jak to jest, nie pamiętam co wczoraj planowałem że dzisiaj zrobię ale za to wiele artykółów z wędkarskich gazet z przed 10 lat całkiem dobrze kojarzę .Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _ronin Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Artykuł wysłałem na maila osobom, które o to prosiły. Miłej lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 To ja też poproszę skan przedmiotowego artykułu na maila. adres mailowy wysłałem na priv.Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Wielkie dzięki. Zaraz zabiorę się do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ronin ja rowniez dostalem.Dziekuje.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ciekawy artykul, mysle ze od tego czasu mentalnosc wielu wedkarzy sie zmienila, duza wiekszosc poczatkujacych wedkarzy, poprzez swoich kolegow jak i internet, zaczyna swoja przygode z wedkarstwem od sportowego podejscia.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wildriver Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzięki doszedł mail Zaraz czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Prosiłbym na maciejowaty@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wildriver Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Jak ma się ktoś obazic,usuwam.wstawie za 70 lat :-D Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elmo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kolego @wildriver, weź ten skan/foto usuń. Zachęcam do lektury ustawy o prawach autorskich zanim Cię ktoś oskarży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kto ma go oskarzyc??Przeciez on nie podaje sie za autora, tymbardziej jesli gazete kupil za swoja kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elmo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Ignorantia iuris nocet.Tak życiowo - autor artykułu i wydawca gazety żyja z tego, że wydają coś za co ktoś płaci i ktoś to czyta. Bez ich zgody masz gazetę tylko dla siebie. Chyba że minęło 70 lat od publikacji... wtedy można. Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wildriver Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ok,lepiej nie kusic losu,chetnym wyśle na mail. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elmo Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Obrazić mógłby się WŚ i właściciel jb.pl. Jak dla mnie, to możesz robić co chcesz. Twoje ciało, Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wildriver
Jeśli ktoś miałby numer WŚ z tym artem i chęć ten artykuł zeskanować i wrzucić tutaj będe wdzięczny.Jeśli się nie znajdzie chętny to,w którym numerze ukazał się "Ostatnie dzikie ryby"
38 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi