Jeziorm 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam, czy mozna wgrać polskie menu do tej echosondy ? Aktualnie ma angielskie( przywiezione z US) ps czy ktos używa tego echa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Zarejestruj echo na stronie http://www.humminbird.com/Support/ i zobacz czy są dostępne aktualizacje. Jeżeli tak, to możliwa jest zmiana menu na polskojęzyczne. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Ok, to juz coś,dzięki wielkie Paprykarzu Jeszcze jedno pytanie - czy jednostki można zmienić , stopy na metry itd ? pzdr Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Jeziorm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zmiana firmware powoduje, że urządzenie działa tak jak wersja europejska, tzn. mamy do wyboru 23 języki menu i dowolne systemy miar. Możemy korzystać ze stopni Celsjusza a jednocześnie mierzyć prędkość w milach na godzinę, głębokość w stopach lub metrach według własnego uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ok,dzięki bardzo za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam dwa pytania odnośnie echosond Humminbird z polskim menu oraz systemem metrycznym. Kupiona w Polsce. Dystrybutor Normark. Jestem wiekowym wędkarzem, to może nie róbcie ze staruszka śmiechów.Instrukcja echosondy 688 podaje, że można dokonać aktualizacji oprogramowania. Trzeba zakupić kabel AS PC2.1) Gdzie można taki kabel kupić?2) Co konkretnie uzyskamy dokonując aktualizacji? Dochodzą jakieś nowe możliwości sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jeżeli echosonda ma slot na karty to nie musisz mieć kabla. Co wprowadza konkretne aktualizacja zawsze jest opisane przy aktualizacji na stronie humminbird.com , rzecz jasna w języku angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Serdeczne dzięki. Ma dwa sloty na karty. Wiem przynajmniej o co mam prosić wnuczka:) Echosonda to Humminbird 788 ci HD DI Combo.Jeszcze raz bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 W23 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 W czasie trolingowania na echosondzie nie pokazuje mi ryb, a gdy stoje nagle na obrazie ukazują mi się ryby. Jak ustawić papametry, gdzie popełniam bład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalmiro696 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 witam,kupiłem nową echo Humminbrid 570 di z rynku USA ,chce zmienić jerzyk na PL ale nie wiem jak to zrobić nie wiem jak się zarejestrowac na tej stronie gdzie tan kod się znajduje czy potrzebny jest jakis kabel do tego ? ew gdzie można wysłać echo żeby to ktoś ogarnął ??pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Wchodzisz w support i tam masz register you product i dalej z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jeziorm 1
Witam, czy mozna wgrać polskie menu do tej echosondy ?
Aktualnie ma angielskie( przywiezione z US)
ps czy ktos używa tego echa?
pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi