DonPablo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Drodzy,znalazłem na niemieckim ebayu 2 katalogi, na których mi zależy. Niestety sprzedający nie chce wysyłać za granicę Niemiec. Czy któryś z kolegów tam mieszkających mógłby mi pomóc je kupić i przysłać do Polski? Jeśli tak, to proszę dać znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DonPablo Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dziękuję za odzew. Są dobre dusze na tym świecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DonPablo
Drodzy,
znalazłem na niemieckim ebayu 2 katalogi, na których mi zależy. Niestety sprzedający nie chce wysyłać za granicę Niemiec. Czy któryś z kolegów tam mieszkających mógłby mi pomóc je kupić i przysłać do Polski? Jeśli tak, to proszę dać znać na priv.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi