Wielu z Was ma silniki elektryczne przy swoich łódkach. Czy stosujecie do nich bezpieczniki na przewodach??? Mam w zamiarze kupić silnik Motorguide Varimax i sprzedający stwierdził, że do tego silnika jak i do Minnkoty bezpieczników nie potrzeba montować. Mają swoje zabezpieczenia chroniące go przed przegrzaniem???
Pytanie
ptychoo
Witam Szanowną Brać
Wielu z Was ma silniki elektryczne przy swoich łódkach. Czy stosujecie do nich bezpieczniki na przewodach??? Mam w zamiarze kupić silnik Motorguide Varimax i sprzedający stwierdził, że do tego silnika jak i do Minnkoty bezpieczników nie potrzeba montować. Mają swoje zabezpieczenia chroniące go przed przegrzaniem???
Top użytkownicy dla tego pytania
19
18
11
9
Popularne dni
16 Lis
12
6 Sie
10
17 Sie
10
15 Lis
9
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 19 odpowiedzi
trout master 18 odpowiedzi
ptychoo 11 odpowiedzi
psulek 9 odpowiedzi
Popularne dni
16 Lis 2024
12 odpowiedzi
6 Sie 2019
10 odpowiedzi
17 Sie 2018
10 odpowiedzi
15 Lis 2024
9 odpowiedzi
Popularne posty
bob61
Jest to bez znaczenia ,tam żadnej elektroniki niema .
siarq
mniemam ze wkladasz tulejke i dociskasz sruba. jest to powszechnie stosowane w apraturze elektrycznej roznej masci
ptychoo
Jak widzisz jest to najprostsze, a za razem najlepsze rozwiązanie. System działa zero jedynkowo. Prąd jest albo go niema. Linka nie podepnę, bo jak wcześniej pisałem odwiedziłem stacjonarny sklep mo
Opublikowane grafiki
135 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi