Efex Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam wszystkich, Czy dotarł do Was drugi numer newslettera? Jak już wcześniej wspomniał Piotr, chcemy poznać Wasze zdanie na temat jego formy. Czy PDF nie jest zbyt uciążliwy? Czy lepszy nie będzie HTML? Czekam na opinie i pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Moja skrzynka na razie jeszcze swieci pustką... Byc może pojawi się coś później... Na razie grzecznie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Efex,U mnie też świeci pustką. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 ale oczywiście ściągnąłem z Waszej stronki Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Już interweniowałem u Cezara - mam nadzieję, że niedługo wszystko się dotrze.. Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 U mnie tez pustka w skrzynce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Nie bede oryginalny: u mnie tez pusto. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 9:37 Do skrzynki mailowej zapukal NEWSLETTER SALMO! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A do mojej zawitał tylko mail od Efexa ze zdjęciami (których nie widzę) z wypraw do Rumunii i na Ukrainę... Pierwszy nr. Mewslettera SALMO też z resztą do mnie nie zawitał!Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A u mnie mimo, że byłem na liście dystrybucyjnej wiadomości z Rumunii nie otrzymałem jej tylko późniejszy Gaddy PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 @Efex, ja także dzisiaj rano dostałem Newslettera. Wcześniej obejrzałem go na stronie.Podoba mi się taki sposób przekazania informacji, jednak osobiście wolałbym w formie HTML. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 @Darek, @Remek, a o co chodzi z tymi wyprawami do Rumunii i na Ukrainę?Nigdzie tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja dostałem ok.9:30 dwa linki, do wersji pl i ang. Myślę, że to dobry sposób na informowanie o newsletterze. Kto chce to sobie ściągnie, kto nie chce obejrzy na stronie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Dostałem Ale fajne! Zauważyłem tam w grupie łodzi jeden ciekawy ponton ... taki pomarańczowy. W zeszłym roku kupiłem taki za 75PLN nad morzem by córkę wozić nad brzegiem a tu ... pełna profesjonalna zaadaprotana wersja wędkarska !!!! Ha, ha ... a ten szczupak Pepe do muskie 51 nie jest podobny PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja równiez dostałem dwa, a ten Pan co wygrał to jest na dwuch zdjeciach pod dwoma nazwiskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Wygrał autor zdjęcia - Jan Przybałka. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 zgadza sie ale wczesnie trzyma szczupaka i jest pod innym nazwiskiem, a moze to podobny gosciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Chyba nie rozumiesz Michumm. Pod pierwszym zdjęciem jest nazwisko łowcy, a na drugim autora zdjęcia. Szczęśliwy łowca jest na dwóch zdjęciach ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 haha, kapiszyn, widac się nie obudziłe jeszcze zupełnie. sorry, my mistake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Chyba Michumm za dużo się uczysz na tych studiach i chłopaku nie dosypiasz, hehe bo i ortografia jeszcze w głębokim śnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 NIC NIE DOSTALEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Mateusz, czasami tak jest i tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 U mnie w skrzynce są dwa newslettery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam,Ja również otrzymałem podwójnie ale zbytnio mi to nie przeszkadza. W każdym razie mam dwie uwagi natury generalnej:1. chyba wolałbym wersję HTML, chociaż PDF ma również wiele zalet - trzyma format .... 2. troszkę nie pasują mi te skomplikowane linki. Ogólnie ładnie to wygląda ale te linki troszkę nie pasują. Lepiej by było gdyby był podlinkowany tekst. Ogólnie newsletter bardzo mi się podoba. Artykuły pierwsza klasa. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi