Maro 123 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Bob1 czy to jest woda pzw czy trzeba miec bierzace oplaty na mazowieckie, pytam bo szwagier wpada z wizyta, ma karte nie oplacona, zeby nie siedziec z zonami w domu chcemy sie wybrac z lodu na ryby, Edytowane 2 Marca 2018 przez Maro 123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Robert, ale czy w tym roku też można pogrillować? Bo ten, no wiesz... ciekawy jestem, czy w marcu/kwietniu też morsy pływają? A i grill w garażu czeka W temacie "grillowania" nie widziałem po naszej imprezie jakichś nowych zasad regulaminowych ... jeszcze A morsy to dopiero teraz są szczęśliwe Opanowali totalnie "nasz" teren 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 http://g.ekspert.infor.pl/p/_dane/akty_pdf/U73/2012/90/4195.pdf Na Czerniakowskim byłem chyba 3 razy: 1. na lodzie jak Koledzy łowili Pozdrawiam2. przyducha3. lajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) W temacie "grillowania" nie widziałem po naszej imprezie jakichś nowych zasad regulaminowych ... jeszcze A morsy to dopiero teraz są szczęśliwe Opanowali totalnie "nasz" teren Ufff, aż mi się zimno zrobiło. Jakby co, to na Zlotowe szlachetne Gęby bym jeszcze popatrzył. Ale ja nic nie sugeruję Edytowane 2 Marca 2018 przez Koincydencja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 ...no cóż..aby do wiosny...późnej wiosny nad Czerniakowskim...może więcej chętnych skusi się na kąpiel...jak coś, to dam przykład... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Byliście w ostatnim czasie na lodzie? Jutro zamierzam powiercić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Cholera a ja akurat jutro nie będę w domu a chętnie bym Cię odwiedził na lodzie (ale z wędką na lodzie nie byłem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 I jak tam Wojtek na Czerniaku? Sent from my iPad using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eotheod Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam, Ktoś ostatnio lowil coś na Czerniakowskim? Warto tam. Uderzyć? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Czy warto? Nad wodę zawsze warto, a czy warto po ryby to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam, Ktoś ostatnio lowil coś na Czerniakowskim? Warto tam. Uderzyć? Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaKurcze! Twoje pytanie zabrzmiało tak poważnie jak byś pytał przynajmniej o Malaren!!! warto wybrać się na spacer z wędką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi