Skocz do zawartości
  • 0

drdepth sprzedany

termin

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja pier....

A miałem w maju Nomada sobie kupić a tu nagle znikł z Google Play.

Mam nadzieje że intensywność wprowadzania nowości nie ucierpi przez nowego kupca, a ceny też nie polecą ostro w górę. Szkoda że ta sprzedaż nie przebiegła płynnie zamiast wstrzymywać dystrybucję softu tuż przed sezonem.

• 0

Pewnie ma to cos wspolnego z Lowrance i Insight Genesis (chcieli sie pewnie pozbyc konkurencji ;) )

Bardzo prawdopodobne. Pisałem do Lowrance w sprawie dostępności IG w Europie to przyszła odpowiedź że ...bla bla bla ..nie wiadomo kiedy będzie. Chciałbym zacząć się bawić w małego rysownika ale jak widzę, na ten sezon mi to chyba nie grozi.

• 0

Pisałem do Lowrance w sprawie dostępności IG w Europie to przyszła odpowiedź że ...bla bla bla ..nie wiadomo kiedy będzie. Chciałbym zacząć się bawić w małego rysownika ale jak widzę, na ten sezon mi to chyba nie grozi.

Insight genesis uruchomia abysmy wysylali im nasze logi ktore pozniej sprzedadza w postaci swojej mapy :mellow: Pomysl maja swietny, wysylamy im dane naszych jezior i jeszcze im za to placimy hehe

• 0

Insight genesis uruchomia abysmy wysylali im nasze logi ktore pozniej sprzedadza w postaci swojej mapy :mellow: Pomysl maja swietny, wysylamy im dane naszych jezior i jeszcze im za to placimy hehe...

... a oni zatrzymyją nasze logi w bazie danych, tworzą własne mapy i sprzedają je dalej zarabiając na nas...

Panowie a teraz poważnie.

Kto z was ma zROOTowanego Androida i zainstalowanego DrDeptha?