termin Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na stronie programu widnieje komunikat ze technologia zostala sprzedana, sprzedaz programu i aktualizacje zostaly zawieszone. drdepth.seCiekawe czy program bedzie dalej rozwijany czy po prostu konkurencja wykupila produkt Pera Pelina aby miec monopol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leepek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 no ciekawe co z tego wyjdzie. Zapewne program zmieni cenę, tylko w którą stronę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Leepek czy widziałeś kiedyś żeby coś po zmianie właściciela taniało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zadzwonić trzeba do dystrybutora, ThinkBig. Może pan Cezary Karpiński coś już wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nrt80 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zadzwonić trzeba do dystrybutora, ThinkBig. Może pan Cezary Karpiński coś już wie. Dziwne toto, Per na yahoo jeszcze tydzień temu był całkiem aktywny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marviz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja pier.... A miałem w maju Nomada sobie kupić a tu nagle znikł z Google Play. Mam nadzieje że intensywność wprowadzania nowości nie ucierpi przez nowego kupca, a ceny też nie polecą ostro w górę. Szkoda że ta sprzedaż nie przebiegła płynnie zamiast wstrzymywać dystrybucję softu tuż przed sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pewnie ma to cos wspolnego z Lowrance i Insight Genesis (chcieli sie pewnie pozbyc konkurencji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Pewnie ma to cos wspolnego z Lowrance i Insight Genesis (chcieli sie pewnie pozbyc konkurencji ) Bardzo prawdopodobne. Pisałem do Lowrance w sprawie dostępności IG w Europie to przyszła odpowiedź że ...bla bla bla ..nie wiadomo kiedy będzie. Chciałbym zacząć się bawić w małego rysownika ale jak widzę, na ten sezon mi to chyba nie grozi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Trza było kupować kiedy był dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ma ktoś jakieś namiary na aplikacje lub instalkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 termin Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pisałem do Lowrance w sprawie dostępności IG w Europie to przyszła odpowiedź że ...bla bla bla ..nie wiadomo kiedy będzie. Chciałbym zacząć się bawić w małego rysownika ale jak widzę, na ten sezon mi to chyba nie grozi.Insight genesis uruchomia abysmy wysylali im nasze logi ktore pozniej sprzedadza w postaci swojej mapy Pomysl maja swietny, wysylamy im dane naszych jezior i jeszcze im za to placimy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IMMORTAL Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Insight genesis uruchomia abysmy wysylali im nasze logi ktore pozniej sprzedadza w postaci swojej mapy Pomysl maja swietny, wysylamy im dane naszych jezior i jeszcze im za to placimy hehe... ... a oni zatrzymyją nasze logi w bazie danych, tworzą własne mapy i sprzedają je dalej zarabiając na nas... Panowie a teraz poważnie.Kto z was ma zROOTowanego Androida i zainstalowanego DrDeptha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 termin Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kto z was ma zROOTowanego Androida i zainstalowanego DrDeptha?Przeszukalem chyba caly internet w poszukiwaniu drdepth mvp niestety bez efektow. Pozostala tylko nadzieja w uzytkownikach ktorzy maga zgrac go z androida na kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
termin
Na stronie programu widnieje komunikat ze technologia zostala sprzedana, sprzedaz programu i aktualizacje zostaly zawieszone. drdepth.se
Ciekawe czy program bedzie dalej rozwijany czy po prostu konkurencja wykupila produkt Pera Pelina aby miec monopol
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi