mansik Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 fajny ten oliwkowy polbłysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 uklejka miażdży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Takie dziwne morskie rybki których nigdy nie widziałem.. Darku podobają sie? jutro podeśle fotki w dziennym świetle. 10cm 18g praca boleniówki plus lusterko w opadzieMirek, czarniaczki pierwsza klasa. Rdzawce na pewno nimi nie pogardzą A te dziwne ryby to może w przyszłym roku zobaczysz, jak tak bardzo chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Mirek, czarniaczki pierwsza klasa. Rdzawce na pewno nimi nie pogardzą A te dziwne ryby to może w przyszłym roku zobaczysz, jak tak bardzo chcesz No było by łatwiej jakbym wiedział jak ta rybka wyglada, a z czarno-białej foty trudno coś namalować.. bo wcale łatwo mi to nie przychodzi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Widziałem tą fotke w grafice google. Chodziło Ci o zbliżenie głowy zapewne Puściłem Ci na pv inną fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Trenowania uklejki ciąg dalszy, już prawie mi sie zaczyna podobać... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Super ukleja , jedna z ładniejszych jakie widziałem na tym forum BRAWO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 mi też chociaż pierwsze skojarzenie miałem z płotką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Uklejka zarąbioza jak rzywa zazdroszcze kunsztu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Realistyczna na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Świetna, realistyczna ukleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wybrałem sie dziś ustawić, jaziowe plaskacze bez jaja, i skleciłem krótki filmik, jakość niestety kiepskahttp://www.youtube.com/watch?v=AcnoYB77nEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Trenowania uklejki ciąg dalszy, już prawie mi sie zaczyna podobać...Mirek, ja chce taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mirek, ja chce taką Mówisz-masz :-) Założyłem sobie już nowy cel na woblera :Czebaczek Amurskijest go u mnie na rzece od groma i może być dobra przynętą,a ostatni złowiony bolek wyżygał mi cała garść własnie czebaczków Spróbuje zrobić jak najbardziej zbliżonego do orginalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Qrde ledwo odnalazłem swój wątek... małe podsumowanie zimowego strugania Jednym słowem było warto, niestety wiekszość wobków sie skończyła i czas znów na kolejne partie jaziówek i boleniówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 wow ukleja po prostu mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Coś tam ostatnio w końcu wystrugałem, niby kiełze 1,8cm, 2 wersje, DR i płytko schodzące, kolor i wzorek bardzo mi sie sprawdzają na wiślanych leszczach wiec sie powielają, DR schodzi na ok 1,5m przy wolnym prowadzeniu(może i wiecej ale u mnie nie ma takich głebin.. ), druga wersja schodzi max na 60cm,a i posmuzyć nim idzie, Musze sie usmiechnać do kolegi to i film z pracy tych dziwadeł zawita w temacieOgólnie wobek do wolnego prowadzenia, i nie specjalnie lubi szybki nurt No i dzisiejszy amator DR-a 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Kolejne maluszki na planie. 1,8cm, waga 2g i 2.1 DR, bardzo lotne co mnie cieszy, powstała tez wersja na mniejszy nurt, taka sama konstrukcjatylko z mniejszym obciażeniem (1,3 i ,1.4g).w porównaniu do kiełzy te wobki sa super stabilne w nurcie,kiełż bardziej nadaje sie do zadań specjalnych(leszcze) i wolnego prowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Korzystajac z wolnego popolodnia nacialem troche korpusow. 3 sprawdzone modele jaziowo-kleniowo-leszczowe.. Teraz czeka mnie ukrecenie 100-u wkretow i reszta strugania.. Ps. Darku wiekszosc dla Ciebie jest :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Trenowania uklejki ciąg dalszy, już prawie mi sie zaczyna podobać...Ładna natural bait Użyłeś kalkomanii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ładna natural bait Użyłeś kalkomanii ?Nie,folia alu i farby,nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Robienie wkrętów to to czego nie lubię najbardziej w robieniu woblerów xd cierpliwości życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Robienie wkrętów to to czego nie lubię najbardziej w robieniu woblerów xd cierpliwości życzę! O tak,tez nie lubię robic wkretek,tym bardziej w takich ilosciach... Ale trzeba sie poswiecic i znow na jakis czas bedzie spokuj,bo w koncu trzeba na cos lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ho ho, widzę, że nawet podwójnie nie lubisz ich robić jest tak jak mówisz, czasem trzeba się poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kolejne maluszki na planie. 1,8cm, waga 2g i 2.1 DR, bardzo lotne co mnie cieszy, powstała tez wersja na mniejszy nurt, taka sama konstrukcjatylko z mniejszym obciażeniem (1,3 i ,1.4g).w porównaniu do kiełzy te wobki sa super stabilne w nurcie,kiełż bardziej nadaje sie do zadań specjalnych(leszcze) i wolnego prowadzenia.Ten brak stabilności bywa często zaletą.Weźmy żabę Rebela tą mniejszą.Szybciej poprowadzisz i jedzie na plecach ale jak się opanuje tego wobka nie ma lepszej przynęty na Klenie.Stabilne żaby też są na rynku tylko w porównaniu do w/w. to słabiutko łowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi